2015. november 18., szerda

"Abonett", rágcsa, snack...


Vacsoraidő. A hűtőben alig valami. Ennék valamit, ami finom, ami ropogós. Tojás van. Akkor találjunk ki valamit!


A szezám snack ízlene, de amire az megsül... Hohó, de hát megy ahhoz hasonló gyorsabban is!

Hozzávalók (2 adaghoz):

# 3 tojás # 6 ek reszelt sajt # 3 ek szezámpehely (szezámmag is jó, nekem abból kevés volt) # só ízlés szerint # zsír a sütéshez

Elkészítés:

# A hozzávalókat egy kis tálban villával összekevertem.
# Forró (nagy) serpenyőben a zsíron közepesnél kicsit nagyobb lángon mindkét oldalát átsütöttem.





A széleit levágva tiszta abonett kinézete van.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése