2015. augusztus 5., szerda

Motiváció: Hosszú Katinka


Olvastam Katinka könyvét, amiben leírja, milyen sportolóként, gyerekként élni, aztán élsportolóvá válni. Hogy mit jelent élni egy vele született tehetséggel, mennyi lemondással jár kibontani azt és csak menni, menni előre. Hogy a sport, a célok mennyi könnyel is járnak és milyen érzés, amikor már legszívesebben feladná...
Vas szabály #1
Minden edzésen a vízbe ugrás előtt megállok egy pillanatra, és a céljaimra gondolok, illetve mit kell tennem a tréning alatt, hogy azokhoz egy lépéssel közelebb kerüljek.
Vas szabály #2
Amikor elkezdem az edzést, onnantól kezdve nincsenek kifogások. Nem keresek mentséget, megteszem, amit meg kell tennem, és ezt elvárom a körülöttem levőktől is.
Vas szabály #3
Az egész pályafutásom arra épül, hogy amikor kell, akkor nem félek a rögösebb utat választani. Ha valami könnyű, akkor nem is érdemes csinálni.
Vas szabály #4
Sosem azokat a lehetőségeket keresem, ahol garantált a siker. Én azokat keresem, ahol az esélyek ellenem szólnak, mert a sikerhez vezető út bukásokkal van kikövezve.
Vas szabály #5
A kemény munka mindig kifizetődik. Talán nem  pontosan akkor, amikor számítasz rá, de sosem fog kárba veszni, előbb vagy utóbb gyümölcsöző lesz. (forrás)
Különleges étrend


Nagyon figyel a megfelelő táplálkozásra.
– Kerülöm a káros élelmiszereket, a tartósítószereket, inkább friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok – vallja Hosszú, aki két ebédet eszik, egyet a délelőtti edzés után, egyet a délutáni tréning előtt. Férje is segít neki, mert az egyetemen tanult dietetikát, ő állítja össze az étrendet. (forrás)
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése