2015. július 7., kedd

Cukkini spagetti carbonara 2


Cukkini spagetti carbonara 1 itt



Hozzávalók (1 nagy adaghoz):

- 1 közepes cukkini
- 4 hajszál vékony szelet sonka
- 2 ek sertészsír
- 1/4 kis lilahagyma
- 4 ek cocomas kókuszsűrítmény
- 1 tojás sárgája
- só, bors

Elkészítés:


- A cukkinit meghámoztam.
- A szeletelőmmel csíkokra vágtam.
- Nyersen tányérra tettem.
- Egy serpenyőben a forró zsíron átfuttattam a kis darabokra vágott sonkát.
- Majd 1 percre az apróra darabolt hagymát.
- Levettem a tűzről.
- Hozzákevertem a cocomas-t.
- Sóztam, borsoztam.
- A tojást szétválasztottam.
- A sárgáját a szószhoz tettem.
- Addig kevertem, amíg a zsír, a kókuszsűrítmény és a tojás szépen összeelegyedett és egységes, krémes massza (még mindig nem a Felipe) lett belőle.
- A szószt a cukkinire öntöttem.

Rettenetesen finom így, nyers cukkinivel is!

 Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

2 megjegyzés:

  1. Most találtam rá a blogodra,és minden elismerésem csodásakat alkotsz paleosítva!Az lenne a kérdésem,hogy milyen kütyüvel lehet ilyen élethű spagettiformát kihozni cukkíniből?
    Üdv,Kira

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kira, a neten lehet rendelni húsdaráló szerű kütyüt ehhez. Én a szeletelőmmel csinálom.

      Törlés