2013. szeptember 11., szerda

Új fejezet 31. nap

Reggel mérlegre pattantam, mivel holnap elutazom egy hétre, ahol nem fogom mérni magam. Fantasztikus érzés, amikor 100 %-osan tartod a kaját, 100 %-osan megcsinálod az edzéseket, betartod a pihenőidőt, így totál nyugiban mérheted-centizheted magad: nem marad el az eredmény.
 
Új fejezet 5. heti részeredmények itt.
 
Nem is volt kérdés, hogy megcsinálom-e reggel az edzést. Zuzkával tornáztam ma.
 
Nyújtás után jött a reggeli: 3 ek zabból vízzel kása főzve, 2 adag fehérjeporral.
 
 
Ezer volt a dolog, bank, bolt, posta, egyebek. A tízórai útközben egy narancs volt.
 
M-t elkísértem menüt enni, ittam egy kávét, amíg ő ebédelt. Aztán nálam jöhetett otthon az ebéd: a tegnapi sajtos karaj másik fele, és zöldség.

 
Délután megint a városban volt dolgom, aztán itthon jöhetett az izgi csomagolás. Másfajta ez, mint az Ausztriára pakolás, hiszen holnap indulok egy hétre őszelni. :-) Közben volt uzsonna: lazac és párolt zöldség.
 
 
A kis utazótáskám kész, túrabakancs bekészítve, térkép van, meg izgatott várakozós boldogság is :) És hogy minden megvan, jöhetett a vacsora is: tonhal és uborka. És nagyon büszke vagyok magamra, mert nem ittam hozzá lájt kólát :)
 
 
Kedveskéim, 31. napja csinálom a programomat. Büszke vagyok magamra. Tudom, hogy kell a pihenő is, meg is teszem holnaptól egy hétig. Vezethetek, erdők, tavak, hegyek, szabadság....... Szeretem :-)


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése