2013. július 17., szerda

Edzés (Asylum 2/10.)

Háát, megcsináltam. A végén, az a bizonyos 5-6 perc folyamatos izomkínzás alatt belül röhögtem az egyik videón szereplő srác pornós jelenetén, miközben mondogattam magamnak, amit Shaun is mond: focus, focus, focus...

A múlt héten iszonyat izomlázam volt ettől a gyakorlatsortól, szerintem most sem lesz másképp.

Érdemes volt korán kelni és ezt az 50 percet megcsinálni.

Shaun azt mondja a végén (nem tudom pontosan idézni): Tudom, hogy ezt utálod, de az eredményt imádni fogod! :)

5 megjegyzés:

 1. Kedves Boszi!:)
  Már nem is tudom, hogy mikor és hogyan találtam ide az oldaladra, de jó ideje követem már a mindennapjaidat, és meg kell mondjam, minden tiszteletem a Tiéd! 15 éves vagyok, 165 cm magas, és 66-65 kg kiló. Iszonyodom a mérlegtől(nem is emlékszem mikor mutatott utoljára 60 kiló alá), utálom az alakomat, de szeretem a sportot. 5 évig kézilabdáztam, 2012 decemberébe hagytam abba, a továbbtanulás miatt. Azóta is igyekszem rendszeresen mozogni valamit. Ha mást nem szobabiciklizni, kimenni futni vagy erősíteni. Bár kéziztem, a győri ETO csapatában, a tüdőm nem volt formában sosem. Kiskoromban asztmás voltam, ezt kinőttem, de még mindig nincs rendben. Eddig még nem vizsgáltattam ki, de úgy érzem ideje lenne. Ez az oka annak,hogy nem szeretek futni. Amikor futok nekem a legtöbbekkel ellentétben nem az a bajom, hogy fáj a lábam... Én nehezen kapok levegőt,pedig figyelek a légzésemre. Emiatt nem igazán találom a megfelelő mozgást.
  Nagyon szívesen járnék konditerembe, de jelen pillanatban erre nincs lehetőségem.
  Szeretnék kockás hasat, izmos feneket és combokat. Nálam nem a súly a mérvadó,mert tudom hogy az izom többet nyom mint a zsír. Én azért akarok fogyni és fittebb lenni, hogy ha tükörbe nézzek, boldog legyek. Magam miatt akarok megváltozni.
  ( Minden vágyam a köldök piercing, de a jelenlegi labdára amit a hasamnak soha nem rakatnám fel. :D)
  Azért írok Neked, mert nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre. Mind edzésekkel, mint táplálkozással kapcsolatban.
  Viszont van egy kis gondom. Én csak akkor tudom betartani a helyes táplálkozást, ha megvan hogy mikor mit és mennyit ehetek. Ha ez nincs leírva nekem,erre képtelen vagyok. Ezért szántam rá magam hogy írjak Neked. Talán te tudsz javasolni olyan diétákat, amik egy-vagy akár több héten át leírják az étrendet. Nagyon sokat jelentene nekem! Amivel igazán bajom van az a hasam és a fenekem. Viszont izmom az van. Combon is, vádlin is és felkaron is- a kézilabda miatt.
  Az utóbbi hetekben evészavarral küzdök... Nem akarok anorexiás lenni, de egyre nagyobb és nagyobb a hajlamom felé. Tudom hogy nem a helyes megoldás,tudom hogy egy halálos betegség, és még ezek ellenére is inkább lennék beteg, mint kövér.
  Kérlek, ha elolvastad ezt a kis monológot amit írtam, az email címemre válaszolj, ha esetleg van lehetőség arra, hogy felvehessem Veled a kapcsolatot, és esetleg tudnál segíteni. ( Ott képet is tudok mutatni magamról, bár iszonyodva.:D )
  blanka.papai@gmail.com

  Az erő legyen veled!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Igyekszem minél előbb válaszolni! :-)

   Törlés
  2. Szia! Egyelőre kukkants bele eebbe :) http://www.biotechusashop.hu/%C3%A9trend/ Szép napot! :)

   Törlés
 2. én majd jövő héten kezdem a programot, de kíváncsiságból belenéztem....és tényleg pornó....azok a nyögések XD

  VálaszTörlés