2013. június 8., szombat

Reggeles, megjegyzéses, tervezéses ;)




Az egyik jó dolog a korán kelésben/felébredésben, hogy láthatom a napfelkeltét. Ahogy Ausztriában a hegyeket, úgy itthon a nap felkelését és lenyugvását figyelni sem tudom megunni.

A másik jó abban, ha korán kelek, hogy "hosszabb" a napom.

És amit különösen szeretek a nyári korai kelésben, hogy kitárhatom minden nyílászáróm, és kellemesre, hűvösre cserélődik a lakás alvás szagú, fáradt levegője.

A napfelkeltét még holnap fotózhatom itthon. Hétfőn hajnalban újra fogom a kis pakkomat, és a napfelkelte Hegyeshalom környékén ér majd: újra két hét Ausztria következik, már a 6. alkalommal.

Edzéstervem egyelőre nincs, függ a köhögésem állapotától, meg várok egy visszajelzést egy edzőtől, ha mégsem jön össze (későn írtam neki, hétvége van, ilyenkor mindenki a családjával van, nem a gép előtt), akkor majd kitalálok valamit. Megpróbálom kicsempészni a súlyzókészletemet, de a gumikötelet és a gumiszalagokat biztosan viszem.

Étkezési tervet egyelőre nem raktam még össze. Ami biztos: tej- és gluténmentes lesz. (Itt írtam a tejmentességről és itt a bevezető paleós 4 hetemről.) És megint viszem a hűtőm maradék tartalmát is, csupa szuper alapanyag, nagyon mellélőni nem tudok. Túlspirázni nem szeretném a kinti étkezést és főzést, bár ahogy ismerem magam, megint rám fog jönni a kreatívkodhatnék. A kókuszmorzsa csokiöntettel és a császármorzsa, sőt a rumos csoki recept is ott jutott eszembe :)

(Napok óta több mint ezren ( ! ) olvassák napi szinten a Boszorkánykonyhát, nagyon sokan megkeresnek paleo ügyben, receptek kapcsán. Nagyon jó érzés, ha segíteni tudok akármilyen apróságban is. Pedig még én is csak ismerkedem a témával és próbálkozom. Sissy (az osztrák munkaadóm) szerint érdemes lenne kiadnom egy Kochbuchot. Szerinte nagy kereslet lenne rá Ausztriában. Birizgálja a boszi-agyamat az ötlet. Most először elvégzem a gerontológia képzést, augusztusban végzek, aztán meglátom. :) )

Nekem tutira szép napom lesz (mert így akarom ;-) ), neked is ezt kívánom! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése