2013. május 24., péntek

Marhasült résztával, salátával



Marhasült:

A húst (3 adagot készítettem) reggel tenyérnyi szeletekre vágtam, késsel bevagdostam, befűszereztem: bors, csöpp só, sült csirke fűszer; visszatettem a hűtőbe.
Készítéskor kókuszzsírt olvasztottam, amin megfonnyasztottam 2 db közepes, cikkekre szeletelt vöröshagymát.
Erre tettem a hússzeleteket.
Nagy lángon mindkét oldalán átsütöttem.
Felönöttem annyi vízzel, hogy elfedje a húst.
Lefedve puhára főztem.
Majd mindkét oldalán hirtelen átsütöttem.


Részta:

Egy közepes sárgarépát megpucoltam, majd a hámozó késsel spagetti szerű szeletkékre aprítottam. Ez az én tésztám.

Saláta:

Lila hagyma, sárga kaliforniai paprika, vegyes leveles saláta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése