2012. október 15., hétfő

Hús-vér motiváció 6

 

"Hosszú és különös tapasztalatokkal teli életem alatt megtanultam, hogy az embereket hagyni kell a maguk módján élni. Hiábavaló és téves erőlködés őket kierőszakolni abból, amit tapasztalniuk kell, mert akkor megkeresik maguknak másutt ugyanazt a helyzetet. Nem mondom, sok önuralom kell hozzá, tehetetlenül nézni, mint rohan valaki a vesztébe saját akaratából, minden figyelmeztetés ellenére... de idővel belejön az ember." Szepes Mária
 
Nem szeretnék senkit győzködni arról, hogy váltson életmódot.
Nem szeretnék senkit meggyőzni arról, hogy figyeljen arra, mit eszik.
Nem szeretnék senkit arra bíztatni, hogy mozogjon.
Ez saját döntés, saját harc.
Egyetlen dolog, amit biztosan tudok: megéri megtenni.
 
A Hús-vér motivációk nekem nagyon fontosak. Olyan emberek jelennek meg itt, akik valamilyen szinten részesei az életemnek, akik megvívták és most is vívják saját harcukat- önmagukért. Nem mutogatni akarják magukat, nem akarnak megmérettetni, csupán élik a mindennapi életüket, amibe beletartozik az is, hogy változtatnak az életmódjukon, egészségesebben próbálnak élni, példát szeretnének mutatni a gyermekeiknek, és mindennapjaik része lett a mozgás.
 
Hétköznapi hősök ők, akik a szememben óriások. A küzdeni tudásukkal, a kitartásukkal, az akaraterejükkel. Azzal, hogy munka, család, háztartás, gyerekek mellett is gondoltak egy nagyot, és kiszakadtak a mókuskerékből.
 
Tisztelettel és szeretettel teszem fel a rovatba a képeiket és a kis sztorijukat, hogy erőt meríthessek belőlük ahhoz, hogy nekem is sikerüljön.
 
N.
 
B.
 
 
A.
 
K.
 
M.
 
Zs. pont olyan magas, mint én. Őt is nagyon zavarták az összeérő combok, a kapaszkodó és a narancsbőr. Csak "mellesleg": szült már két gyerkőcöt. Két tündér gyermek édesanyjaként edz otthon, és azt hiszem, nem kell túlmagyarázni a dolgot, hiszen a képek önmagukért beszélnek. Érdemes rápillantani a dátumokra is: 5 hónap alatt milyen változást sikerült elérnie.
A középső kép rendesen beleégett az elmémbe: ha Zs. megcsinálta, rólam is készülhet majd ilyen kép! :)
Zs. megcsinálta az Insanityt, az Asylumot, majd jött a P90X. Most is ezekre edz, magától, és a képben van még Péntek Enikő.
Az étrendje is saját: nem édességfüggő, nem szereti a zsíros dolgokat, nagyjából odafigyel, mit mikor eszik, és nem számol se CH-t, se kalóriát.
És az első kép előtt huszon-plusz kilóval kezdte!
Azt hiszem, tökéletes motiváció!:)
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése