Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2012. augusztus 16., csütörtök
Tízórai: Hamis pizza
Fogtam egy tortilla lapot, megkentem egy kis ketchuppal, megszórtam egy kis oreganoval. Sonkaszeleteket fektettem rá, zöldséget és füstölt mozzarellát. Kicsit átmelegítettem, és már kész is.
Télen magam sütöm a tortilla lapot, az CH csökkentett, ez csak sima bolti. (Ezen kívül a héten tán még nem is ettem pékárut, sztem ez így belefér:)) Örülök, ha tetszik! :)
Lesz recept. Nem szoktam lefagyasztani a maradékot, mert vagy ugyanabból a tésztából akkor egy levegővel készül a kenyéreke is, vagy a tortlillát eszem olyankor kenyér helyett is. És a 3. verzió: G. szokott sütni CH csökkentett kenyeret, aminek a felét nekem adja, és ha én sütöm ezt, a felét neki adom. :)
Ez csak sima tortilla lap,vagy szénhidrát csökkentett verzió? Nagyon tetszik az ötlet.:)
VálaszTörlésTélen magam sütöm a tortilla lapot, az CH csökkentett, ez csak sima bolti. (Ezen kívül a héten tán még nem is ettem pékárut, sztem ez így belefér:)) Örülök, ha tetszik! :)
VálaszTörlésReceptet egyszer teszel fel róla? A maradékot fagyasztóban tárolod? Köszi:)
VálaszTörlésLesz recept. Nem szoktam lefagyasztani a maradékot, mert vagy ugyanabból a tésztából akkor egy levegővel készül a kenyéreke is, vagy a tortlillát eszem olyankor kenyér helyett is. És a 3. verzió: G. szokott sütni CH csökkentett kenyeret, aminek a felét nekem adja, és ha én sütöm ezt, a felét neki adom. :)
VálaszTörlés