2012. augusztus 7., kedd

Mai edzés

Tegnapi edzés: Asylum 3. kör :))


Asylum 1. nap/Speed and agility


Kint 39 fok, bent 29. Ültömben is folyt rólam a víz. Mivel nem bírtam rendesen enni (főleg dinnye volt ma), az edzés is pont ilyen volt: egyáltalán nem volt az igazi. De legalább felemeltem a hátsóm és ma is tettem a célomért.
Keddtől megpróbálom az edzéshez tartozó étrendet is tartani. Nem lesz egyszerű a napi 6 étkezés kis adagokkal, és a kajákat is majd az Insanity diétával fogom variálni, mert nem bírok ennyi húst enni, és tengeri herkentyűket egyáltalán nem. (Asylum étrend itt.)



Mai edzés: Asylum 2. nap/Strength





Amikor anno elkezdtem az Asylumot, az 1. nap is tetszett, de a 2. napon, ennél az edzésnél már tudtam, hogy lávizindier, azaz ez maga a szerelem első (2.) látásra. Gumikötéllel végzem a gyakorlatokat, nincs húzódzkodó rudam sem, ahelyett a Shaun által mutatott fekvőtámaszt csinálom alternatívának.

47 perc edzés, ami amellett, hogy kihívás, óriási imádat, nagyon jól formál, és mindig mosolyogva csinálom, mert egyszerűen annyira tetszik.

Mivel ma reggel a tegnapihoz képest friss idő volt (kint 25, bent 27 fok), nem kellett különösebb motiváció ahhoz, hogy nekiálljak edzeni. Felkelés után betoltam fél banánt, és lenyomtam az edzést. Remegnek a karjaim, ömlik rólam a víz, az edzés alatt kerek 1 liter vizet ittam meg; de ez valami hihetetlenül jó érzés. Hogy megcsináltam, hogy az első körben anno még pl. a spidermanes gyakorlatból kábé 3-at tudtam, ma meg megy a 8... Nagyon jó, hogy már simán tudom tartani a tempót a videón levő csapattal. Jó tudni, hogy igenis határozottan fejlődőképes vagyok, hogy a maradék zsírréteg alatt nekem is vannak izmaim, amik erősíthetők, formálhatók. Jó előre látni, hogy egy éven belül úgy fogok kinézni, ahogy szeretnék. Mert én már látom :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése