2012. augusztus 10., péntek

Dacos vacsora

Jó. Legyen igaza Shaunnak.
undefined
(estihirlap.hu)

Fél 7-fél 8 között vacsora.

undefined
(mommo.hu)

Fehérje.

undefined
(eskuvohegereka.blog.hu)

Megeszek egy friss sajtot.


(enegy.blogter.hu)

9 megjegyzés:

  1. Legalább ilyen fejeket is vágsz hozzá? :)

    VálaszTörlés
  2. a sajt nem inkább zsír, mint fehérje? bocsi a kötözködésért.

    VálaszTörlés
  3. A friss sajtom tápanyagtartalma (100 g-ban): 74 kcal, 11.1 g fehérje, 4.4 g CH, 0.9 g zsír, 1.4 g élelmi rost. :)

    VálaszTörlés
  4. ez melyik típusú sajt? Hol veszed?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cottage cheese. Lidl, Aldi, Tescoban kapható, több változatban. :)

      Törlés
  5. Van, aki túrónak veszi. Én friss sajtként ismertem meg, nekem már csak az marad :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem valahogy nem jött be az íze....:/ Ennek se, meg a ricottának sem...úgyhogy maradok a zsirszegény túrónál :(( De már kezdem unni!
    Meg amit reggelire készitesz zabkásákat...hogy birod megenni?:D Egyszer kipróbáltam de hát...kuka lett a vége...nekem egyáltalán nem ízlett. A müzlimet ( ami Auchanos kimérős...cukros) szoktam fele fele arányban enni zabpehellyel de csak beleszórom a tejbe, nem főzöm meg.

    VálaszTörlés
  7. A zabkását imááádom! Valahogy nem tudom megunni, de az tuti, hogy nem egyforma az emberek ízlése. Van, aki egy csepp sót is tesz bele, állítólag az feldobja az ízét, én úgy még nem próbáltam. Néha teszek a zabkásába aromát (vanília, mandula), vagy fehérjeport, az is feldobja. Nekem hála az égnek bejött a zabkása :) A túrót már én is unom, turbózzam bármivel. Nehéz finom és "jó" kajákat találni...

    VálaszTörlés