Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
Nekem valahogy nem jött be az íze....:/ Ennek se, meg a ricottának sem...úgyhogy maradok a zsirszegény túrónál :(( De már kezdem unni! Meg amit reggelire készitesz zabkásákat...hogy birod megenni?:D Egyszer kipróbáltam de hát...kuka lett a vége...nekem egyáltalán nem ízlett. A müzlimet ( ami Auchanos kimérős...cukros) szoktam fele fele arányban enni zabpehellyel de csak beleszórom a tejbe, nem főzöm meg.
A zabkását imááádom! Valahogy nem tudom megunni, de az tuti, hogy nem egyforma az emberek ízlése. Van, aki egy csepp sót is tesz bele, állítólag az feldobja az ízét, én úgy még nem próbáltam. Néha teszek a zabkásába aromát (vanília, mandula), vagy fehérjeport, az is feldobja. Nekem hála az égnek bejött a zabkása :) A túrót már én is unom, turbózzam bármivel. Nehéz finom és "jó" kajákat találni...
Legalább ilyen fejeket is vágsz hozzá? :)
VálaszTörlésMég ilyenebbeket! :)))
Törlésa sajt nem inkább zsír, mint fehérje? bocsi a kötözködésért.
VálaszTörlésA friss sajtom tápanyagtartalma (100 g-ban): 74 kcal, 11.1 g fehérje, 4.4 g CH, 0.9 g zsír, 1.4 g élelmi rost. :)
VálaszTörlésez melyik típusú sajt? Hol veszed?
VálaszTörlésCottage cheese. Lidl, Aldi, Tescoban kapható, több változatban. :)
TörlésVan, aki túrónak veszi. Én friss sajtként ismertem meg, nekem már csak az marad :)
VálaszTörlésNekem valahogy nem jött be az íze....:/ Ennek se, meg a ricottának sem...úgyhogy maradok a zsirszegény túrónál :(( De már kezdem unni!
VálaszTörlésMeg amit reggelire készitesz zabkásákat...hogy birod megenni?:D Egyszer kipróbáltam de hát...kuka lett a vége...nekem egyáltalán nem ízlett. A müzlimet ( ami Auchanos kimérős...cukros) szoktam fele fele arányban enni zabpehellyel de csak beleszórom a tejbe, nem főzöm meg.
A zabkását imááádom! Valahogy nem tudom megunni, de az tuti, hogy nem egyforma az emberek ízlése. Van, aki egy csepp sót is tesz bele, állítólag az feldobja az ízét, én úgy még nem próbáltam. Néha teszek a zabkásába aromát (vanília, mandula), vagy fehérjeport, az is feldobja. Nekem hála az égnek bejött a zabkása :) A túrót már én is unom, turbózzam bármivel. Nehéz finom és "jó" kajákat találni...
VálaszTörlés