2021. május 30., vasárnap

14 hét bélflóra támogató étrend után

Kemény hét volt. Dolgozom. Ez (is) megérne egy misét, de röviden csak annyi: a legkevesebb idő a gyerekekre és a tanításra jut, azért -még minimális energiaszinttel is- igyekszem. (A képen elsős német, szó-/tárgygyűjtés az új betűvel.)


Kedden volt az éves mammográfia kontroll. Szerdán az endometriózis kontroll.

Alapból nem rajongok a zöldségekért. Néha eljutok arra a pontra, hogy bármit megeszek, csak zöldséget ne kelljen. De mivel gyulladás van a szervezetemben, kénytelen vagyok az eszemre hallgatni, és úgy enni, amivel hozzájárulhatok ahhoz, hogy új gyulladás ne alakuljon ki, avagy a meglévő csökkenjen. Kismillió cikket, tapasztalatot olvastam a témában, és bizony majdnem mindenhol az enyémhez roppant hasonló étrend található. (A paleo-ketogén, a keto is az, de nem bírok húst enni, és ha csak egy keto kávéra gondolok, az elképzelt zsírtartalmától megmozdul a gyomrom...)

A bal oldali kis képen szépen látszik a hízás a hormontablettától. Már ott tartok, hogy kezdek nem beleférni a ruháimba. Nem lesz új ruhatár, megmondtam a szervezetemnek is meg a Tubanisnak is, hogy sorry, szedjék össze magukat, ennyi és ne tovább, itt abba lehet hagyni ezt a hüle játékot.

Május 5-én volt utoljára fájdalommentes napom. Ezen a héten szinte folyamatosan nagyon erősen görcsöltem, nagyon gyorsan fogy a fájdalomcsillapító-készletem, nagyon-nagyon sokat szedek, túladagolva, hogy legalább lélegezni képes legyek... A héten másra nem igazán telt az energiámból.

Amellett, hogy tényleg kegyetlenül szenvedek, nekem nehéz látni a környezetemet, ahogy aggódnak értem. De a "Hogy vagy?/Hogy van a pocakod?" kérdésre nem válaszolhatok úgy, hogy "Jól", mert az arcomon (nem kicsit) látszik, hogy gyűr a fájdalom, sőt néha csak leülök, felhúzom a lábaimat és csak ott vagyok, igyekszem ép elmével életben maradni. Emellett fázom. Szinte folyamatosan ráz a hideg. Van, hogy egész nap kabátban vagyok, itthon is.

Bízom benne, hogy a hormon hatására folytatódik a pozitív változás a testemben, hogy az augusztusi kontrollon még kisebb lesz az endo vagy nem is lesz már, és hogy hamarosan beköszönt egy fájdalommentes időszak.
1. hét összegzés itt
2 hét bélflóra támogató étrend után itt
3 hét bélflóra támogató étrend után itt
4 hét bélflóra támogató étrend után itt
5 hét bélflóra támogató étrend után itt
6 hét bélflóra támogató étrend után itt
7 hét bélflóra támogató étrend után itt
8 hét bélflóra támogató étrend után itt
9 hét bélflóra támogató étrend után itt
10 hét bélflóra támogató étrend után itt
11 hét bélflóra támogató étrend után itt
12 hét bélflóra támogató étrend után itt
13 hét bélflóra támogató étrend után itt

.............

Bélflóra támogató étrend

- 1. dobozolás 4 napra itt
- 2. dobozolás 4/2 napra itt
- 3. dobozolás 4 napra itt
- Pótdobozolás itt
- 4. dobozolás 4 napra itt
- 5. dobozolás 4 napra itt
- 6. dobozolás 4 napra itt
- 7. dobozolás 4 napra itt
- 8. dobozolás itt
- 9. dobozolás itt
- Dobozolás 4 napra itt
- Dobozolás 2 napra itt
- Dobozolás 4 napra itt
- Dobozolás 4 napra itt
- Dobozolás 4 napra itt
- Dobozolás 4 napra itt
- Dobozolás 4 napra itt
- Dobozolás 4 napra itt

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése