2018. február 6., kedd

8. nap

0. nap itt
1. nap itt
2. nap itt
3. nap itt
4. nap itt
5. nap itt

6. nap itt
7. nap itt

8. nap

Tegnap embertelenül elfáradtam a 13 órázásban. Szó szerint szünet nélkül csináltam a dolgom, még Pécsváradon is voltam a Tankerületnél szólni amiatt, hogy jóval kevesebb fizetést kapok, mint ami járna. Kiderült, hogy adminisztrációs hiba (nem ragozom), de csak jegyzői engedéllyel módosíthatóak az adatok, amihez kérelmet kell benyújtanom a pécsi központba... Nem lesz egyszerű menet, de kiharcolom, ami jár, visszamenőleg is. (Jó, hogy én rohangálhatok más hibája miatt a saját pénzemért...)

Reggel szó szerint alig tudtam felkelni. Az órarendem katasztrofális, ma úgyis csak első két órám van, konkrétan majdnem rábeszéltem magam, hogy azokra nem is érdemes bemenni... Azért mentem, és nem bántam meg. Ezek a gyerekek tényleg különlegesek, minden nap élmény.

Ebéd, majd Pécs, Frei kávézó. Hát kérem az ottani kávé... Maga a drog. Bármelyiket kóstoltam eddig, mennyei volt. És van még jó néhány, amelyikből még nem ittam. ;)

Mozgás: séta plusz (most lehet kuncogni) Norbi 35 perces duci tréningje. Anno, amikor ezer éve elhatároztam, hogy lefogyok, erre is tornáztam. Most előszedtem, mert ebben nem kell ugrálni.

Étek:
  • 2 szendvics
  • csokokrém szederrel
  • sült kolbászos parenica
  • 2 Frei kávé
  • 2 szendvics.

Az első odafigyelős hét eredménye szuper, itt írtam róla.

Az emésztésem rengeteget változik. Nem jó irányba. De erről majd holnap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése