2015. augusztus 2., vasárnap

Edzéstipp otthonra - Bánkuti Gabriellától

Régóta olvasom Gabi írásait. És a róla szóló híreket. Még a Francia Idegenlégióban is tartott edzést (cikk itt)! Kedvelem, mert amellett, hogy többszörös testépítő és fitness világbajnok, kedves, emberi, nem rugaszkodott el a valóságtól. És mert érzem rajta, hogy imádja, amit csinál. És így segít másoknak is.

Ma megkerestem és megkérdeztem, közzétehetem-e az edzéseit a kis blogomon. Mert használhatóak, izgalmasak, biztosan ki fogom próbálni. Beleegyezett, így hát íme az első:


ugràs oldalsó kitörès pozícióba 4x20 +1 perc taposàs szettben


girjàval feltolàs mell előtt 4x15


Guggolàs szèles terpeszben 4x20 Ez utàn jött a combhajlító vagy metevlàbas felhúzàs 4x20, nincs kèpem róla.


Tèrdbehúzàs TRX-en 4x15


Külső farizom Trx-en. A sarkakat akasztjuk be vagy az egèsz làbat. Tàvolítjuk a làbakat egymàstól, tehàt kifele nyitjuk a làbat. 4x20


Sarokbehúzàs combhajlítóra TRX-en. A sarkakat, amikor közelítjük a fenekünkhöz, feltoljuk a csípőt! 4x15


Ès a vègère 2db has gyakorlatra volt időnk. Itt megfogjuk a TRX fogóit, picit elemeljük a felsőtestet a talajtól, hogy a hasizom vègig feszüljön.Majd emeljük a làbat ès a csípő vonalàba felrugunk egy picit, majd úgy eresztjük le, hogy lehető legjobban nyújtva tartjuk a làbat ès az nem èrinti meg a talajt 4x10 + A TRx fogantyúit fogva 4x20 ablaktörlő, azaz oldalra forgatjuk zàrt ès behúzott làbakkal az alsótestünket,miközben fixàljuk a felsőt. A vègèn termèszetesen nyújtàs. Ennyi fèrt bele 1,5 óràba, össz kalóriaègetès 800kcal.

gabriellabankuti.com, spartanfitt.com, instagramm: fitnessguru07

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése