2015. június 20., szombat

Rakott cékla



Hozzávalók:

- friss cékla
- tojás
- házi füstölt kolbász
- cocomas kókuszsűrítmény
- só
- natúr vegeta
- cheddar sajt
- csöpp zsír

Elkészítés:

- A céklát meghámoztam, felszeleteltem, előfőztem.
- A tojást megfőztem, szeleteltem.
- A kolbászt felkarikáztam.
- A sajtot lereszeltem.
- Egy kis tepsit picit kizsíroztam.
- Rétegeztem: cékla, tojás, kolbász.
- Ezt leöntöttem kevés cocomas-szal, megszórtam a fűszerekkel.
- Újabb cékla, tojás, kolbász réteg.
- Újra cocomas és fűszerek.
- A tetejére került a sajt.
- Lefedve 200 fokra előmelegített sütőben sütöttem kb. 20 percig, majd fedő nélkül addig, amíg a sajt megpirult.


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése