2015. június 20., szombat

Áfonyás piskóta




Hozzávalók (8 szelethez):

- 5 tojás
- fél cs sütőpor
- 1 púpos ek gesztenyeliszt
- 2 púpos ek útifűmaghéj
- 1 ek eritrit
- 50g áfonya

Így készül:

- A hozzávalókat egy tálban összekeverjük.
- Kenyérsütő formába öntjük (mert ez kis adag), amit előtte sütőpapírral kibélelünk.
- Előmelegített (villany) sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük (nekem most kb. 35 perc volt).

1 szelet tápértéke: 64 kcal, 5g F, 2g CH, 4g zsír


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Szeretném megkérdezni, hogy milyen sütőport használsz?
    Köszönet!
    Veronika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Veronika!
      Mindig a legolcsóbban kaphatót használom.

      Törlés