2014. augusztus 3., vasárnap

Napi örörmök :)


Hét hete kaptam egy hatalmas pofont az élettől. Hiszem, hogy minden okkal történik. És ma már kezdem látni ennek is egy-két okát. És azt is, hogy habár lassan kezdek megnyugodni, ez a dolog tényleg megváltoztatta az életemet. Felnyitotta sok mindenben a szemem, megérteti velem, hogy a negyven éve bennem szunnyadó emberkének végre meg kell találnia önmagát, pontosan tudnia kell, mit akar, és cselekednie kell, ha lehetőség adódik. Nem pedig kihagyni mindent mások miatt vagy lustaságból. 

Hét hete még a létezés is fájt, kín volt minden egyes lélegzetvétel, soha nem tapasztalt mélységekben próbáltam életben maradni. Aztán nagyon tudatosan elkezdtem figyelni magam, irányítani a gondolataimat. Pár hét elteltével elkezdtem érezni, hogy az Univerzum szeret és mindenben támogat. A magánéletben is, a munkában is. Elkezdtek jó dolgok történni, képes voltam az eddigiekhez képest máshogy gondolkodni, a "nem" szót egyre ritkábban használtam, csak előre figyelek, igyekszem tanulni a múltból és a jelenre koncentrálni, miközben megvannak a terveim is a jövőre nézve. És lassan már egy hete még az előbbieknél is fantasztikusabb dolgok történnek.

Az első bekezdésben említett lehetőségek kihasználása egyik legjobb példája, hogy végre nemcsak álmodoztam, hanem cselekedtem is: tegnap megmásztam a Tremmelberget. :)

Este pedig láttam, hogy a blog FB oldalán 700 kedvelő van. Ma reggelre ez a szám 819. :)


Két napja regisztráltam egy receptes oldalra (myTaste), és este totális kíváncsiságból megnéztem, megjelent-e már a blogom. A végéről, hátulról kezdtem a nézelődést, mert hát frissen regisztrált blog, talán még rá sem találtak. De tévedtem. Tátottam a számat, mert a 395 blogból a 216. volt. Ma reggel pedig a 127.! :)


Reggel pedig A-tól egy ilyen kezdetű üzenet várt: " Szeretem a blogodat, mindig olyan érzésem van, mintha egy jó könyvet olvasnék bebújva a a takaró alá egy bögre teával vagy kakaóval :) ".

Ráadásul ma van az utolsó munkanapom, holnap utazom haza, ahol sokan várnak, sok program vár.

Működő mantra Balogh Bélától: "Világomban minden rendben van." :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése