2014. június 11., szerda

Hús-vér motiváció 42

...................................................................................................................................................................
"A folyó ès a szikla összecsapásából mindig a folyó kerül ki győztesen- de nem az erejének,hanem a kitartásának köszönhetően!"
...................................................................................................................................................................

1. bejegyzés N-ről itt
2. bejegyzés N-ről itt


1. kép: 2011.
3. kép: 2012.

Megszületik egy kislány, felnő, férjhez megy, gyereke születik. Az alakja megváltozik, akad itt-ott egy kis felesleg. No de hát egy asszony, egy anyuka már lehet kicsit húsosabb, biztos család, no meg ott van már a gyerek. Tipikus történet, ugye? N-vel is ez történt, már ami a történet elejét illeti. Csakhogy ő nem elégedett meg a hagyományos "asszony szereppel". Szerinte egy feleség, egy anya is lehet csinos, sportos, izmos. És milyen jól gondolta! Edzett hát, odafigyelt az étkezésre, és egy szuper jó formát ért el 2012-re. A kisfia ma már óvodás, és N. gondolt egy nagyot: elkezdett tanulni. És mit is tanulhatna egy mozgást, sportot szerető csajszi: edzőnek készül! Ezzel együtt pedig elkezdett terembe járni, aminek nagyon hamar meglett az eredménye: meseszépen izmosodik! Saját edzéstervet követ, heti háromszor edz: mell-bicepsz-fenék, hát-tricepsz-has, váll-láb edzései vannak. Mindent óriás sorozatban végez (négy különböző gyakorlat egymás után, pihenő nélkül). 

Lányok, anyukák! Lehet gyerkőc mellett is jól kinézni. Csak nézzétek meg N. képeit, az újakon ezt a büszke, elégedett mosolyt! Mert méltán lehet büszke önmagára, aki nem elégszik meg azzal, ami van, hanem képes tenni magáért, az álmaiért!

N., szeptemberben edző leszel. Sok kitartást kívánok a tanuláshoz, további szép alakulást! Köszönöm, hogy példát mutatsz nekem is és szerintem még sok más nőnek is!







További 41 Hús-vér motiváció itt.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése