2014. április 1., kedd

Út a cél felé / 1. hét / Összefoglaló

1. nap itt
2. nap itt
3. nap itt
4. nap itt
5. nap itt
6. nap itt
7. nap itt
1. heti edzésterv itt
2. heti étkezési terv itt

Facebook oldal itt

2014. március 24-én kezdtem az Út a cél felé programomat.

Az edzés- és étkezési tervet eddigi tapasztalataim, a több hónapos olvasás, kutatás, kéréseimre kapott válaszok alapján saját magam állítottam össze.

Az első egy "teszt" hét volt.

Kaja:

- Egy méregtelenítő program utáni visszaépítő étrend volt a hét elején terítéken. Ennek ellenére nem voltam éhes, nem volt falkaparós éhségroham.
- Az alap: hús, zöldség, gyümölcs, ritkán laktózmentes vagy növényi tejtermék.
- Cél a következő hétre: a szénhidrát kis mértékű emelése, egy magasabb és egy alacsonyabb kalóriás nap beiktatása.

Mozgás:

- A heti edzésterv úgy került összeállításra, hogy az aerob jellegű mozgást reggel, a többit ez után vagy délután tudjam elvégezni. Egy dolgot tartottam szem előtt: ne zavarjam az edzésekkel K-t.
- Hasra is készítettem külön edzést, de a kezdő héten a Futás-has intervall program ment "csak". Így futhatok is (amit nagyon szeretek) és a has gyakorlatokat futással kombinálva gyorsabban telik az idő, élvezetesebb a dolog.
- Beépítettem heti 3 far edzést is. Mert a fenék-comb tájék az, amit még kőkeményen alakítani kell. Ha már egyszer majdnem teljesen zsírtalan, szeretném, ha nem lenne lifegő, hanem feszes, mint a karom.
- Iszonyatos izomlázam volt már a hétfői edzéstől. És ez az érzés megmaradt a hét végéig. Nem túl kellemes a súlyzós edzés, mert kell fogat összeszorítani és azt az utolsó két emelést még izzadva is muszáj megcsinálni, pedig az már fáj, ott már alig van energia. 
- A gyakorlatokon majd kell kicsit változtatni (kivenni, kicserélni, másikat hozzátenni), de alapvetően egyelőre jó lesz így.
- Cél a következő hétre: okos beosztással (reggeli-délutáni mozgás-pihenés megszervezése) megcsinálni a tervezett programot (gumikötél, Ausztria).

Számok:

Eredmények 1. hét
 (magasság: 164 cm)
                      0. nap                          (2014. 03. 23.)
8. nap
(2014. 03.31.)
mell alatt
74 cm
74 cm
derék
74 cm
73 cm
csípő
81 cm
79 cm
comb
56 cm
54 cm
kg
58
57

Cél: bicepsz, vádli mérése is következő héttől.

Hízás "engedélyezett", de izomban. Ha megy fel zsír is, azt majd pár hónap után lepucolom.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése