2014. április 24., csütörtök

Kaszinó tojás

kép


"Roppant egyszerű és napokig finom csemegeként bármikor elővehető a hűtőből.

Hozzávalók:
10 db tojás
5 dkg vaj (aki használ) vagy kókuszzsír

bors
1 evőkanál mustár (nem egyszerű mindenmenteset találni)
1 dl házi majonéz
1 dl cocomas vagy mandulatejszín
1 evőkanál eritrit
díszítésnek petrezselyem zöld és pritamin paprika kocka.

Elkészítés:
a 10 db tojást 12 perc alatt keményre főzzük. Megpucoljuk, félbe vágjuk, kiszedjük a sárgáját, egy tálban villával összetörjük, hozzáadjuk az összes többi hozzávalót és fontos, hogy kézi robotgéppel keverjük el, mert homogén lesz és kellően lágy, levegős, habos a töltelék. Másképp egy nehéz krémet kapunk.

A sárgájából készült tölteléket visszatesszük a félbevágott fehérjékbe, lehet két kiskanál segítségével, a tetejét enyhén púposra simítva vagy habzsákból kinyomva. Tetejét petrezselyem zölddel és pritamin paprika kockával díszíthetjük." (forrás)


Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése