2013. szeptember 13., péntek

Új fejezet 33. nap / Nyaralós menü 2. nap

Reggeli:
 
Mennyei zöld tea, közepes kávé (édesítőszerrel), Jó reggelt! - üdvözletes szalvéta (ezt nem ettem meg ;-) ) ...
 
 
... tojásrántotta (kábé 2 tojásnyi, mennyei, tutira azért, mert nem nekem kellett elkészítenem), 3 főtt tojásfehérje (M. megeszi a sárgáját :-) ), zöldség. Ja, és kis mustár.


 
Tízórai:
 
a Kékestetőn egy alma.
 
Ebéd:
 
Gyöngyösön - a nevét elfelejtettem - sali balzsamecettel és sült csirkemellel.
 
 
 
 
Az uzsonnát reggel összekészítettem, el is vittem, de történt valami, ami miatt nem ettem meg. (Ha sikerül, írok róla majd.)

 
Vacsora:
 
Hááát, a választék ez volt, és még egy asztalon még sok dolog (csak az már bele sem fért a képbe), bundázott zöldségek, füstölt csülkös sztrapacska, erdei gombaleves, palóc leves, hegyi ember édessége (somlóihoz hasonló), palóc oldalas, tört krumpli, gombás rizs, három féle barna kenyér, saláták, öntetek, ecetek, gyümölcs, csöröge fánk...
 

 
Amit ettem: pár kanál gombaleves, sült hús (sztem tarja volt), saláta fokhagymás és balzsam ecettel. És megkóstoltam a hegyi édességes dolgot.

 
Hatalmas a csábítás, a büféreggeliknél, büfévacsoráknál, sőt az éttermekben is. De eddig mindenhol sikerült megoldani a lehetőségekhez mérten diétásan, és meg kell mondjam: errefelé az árak a földön járnak. Szerencsére :-)



2 megjegyzés: