2013. augusztus 4., vasárnap

Rahmsose cukkini



Azért nevezem "Rahmsose" cukkininek, mert
  1. a sonkaszósz szerintem hülén hangzik,
  2. amikor Olaszországban dolgoztam egy szálloda konyháján, ott készítettek Rahmsoset, és ennek pontosan ugyanolyan az íze.
Egyszerűen és nagyszerűen így készül:
  • A cukkinit meghámoztam.
  • A hámozóval hosszú csíkokra szabdaltam.
  • A sonkát apró kockákra daraboltam.
  • Egy serpenyőbe dobtam a sonkakockákat és megpirítottam.
  • Forrásban levő vízbe dobtam a cukkinit.
  • A pirult sonkára öntöttem pár löttyintés Cocom*s kókuszsűrítményt.
  • A cukkinit kivettem a vízből, tányérra tettem.
  • Rákerült a szósz.
  • Kész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése