2013. július 26., péntek

Kimenőre készen


Na, S. megmutatta, hol a strand (tó), közben volt egy közlekedési balesetünk (ha hazajöttem, tudósítok), de most a bikinis boszi nem írkál, hanem indul a kölcsön biciklivel, nyakába veszi a hegyi utat, és irány a szabadnaap! :)

Nem viszek sok cuccot: kávé, tea, alma és 2 boszi süti, teló, még törölköző, aztán go! :)

7 megjegyzés:

  1. Váu..."jól nézel ki anya"...ahogy az edzőm szokta mondani :D :D
    Csinos....szerintem már tökéletes is!! Isti bizi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Van itt még meló, de azt hiszem, az irány tökéletes :)

      Törlés
  2. Azta mindenit.nagyon Jol nezel ki.Te vagy az egyik peldakepem, hogy en se adjam fel.Koszonom, hogy olvashatlak.nekem meg 20 kg van hatra...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)Akkor üdv a húszon túliak társaságában! ;) Én tudom, hogy meg tudod csinálni! Hajrá, hajrá! :)

      Törlés
  3. Szerintem is nagyon csini vagy:)
    Szeretem olvasgatni, amiket írsz, azt látom, h. hozzám hasonlóan vki, aki szintén sok időt szentel annak, hogy mit eszik, ráadásul paleós is, ami szuper. Én 3 hete kezdtem, és tök jó ötleteket találok nálad:)

    Mozgás terén is büszke lehetsz magadra, én elég gyengén állok, pedig én is szeretnék izmos, szép testet, és azt nem adják ingyen.
    Szóval van sok közös bennünk:)

    üdv,
    Ildi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ildi! Örülök, hogy írtál, hogy paleózol és hogy találsz nálam ötleteket :) Nagyon régóta figyelek az étkezésemre, nagyon sok dolgot megtanultam már, de még nagyon sokmindent kell is tanulnom. Nem adom fel. Mint ahogy a formálódást sem. Iszonyat sok meló van abban, amit ez a kép mutat, pedig haj, hol van még a vége?! Vannak időszakok, amikor egyzserűen nem megy rendesen az edzés. De van, hogy irtózat energiával töltöm fel magam, most kábé egy hete ez van, és remélem, marad is, mert rettenet nagy lökést tud adni, ha az ember akár egy icipici eredményt is lát. És bizony, nagyon igaz, hogy a formás testet nem adják ingyen. De így legalább nem csak a test, hanem a szellem is fejlődik. Mert kell a türelem, a kitartás, a fegyelem, enélkül nem lesz eredmény.
      Mit mozogsz?
      És hogy tetszik a paleo?

      Törlés
  4. Igen, paleó előtt is olvasgattalak tágra nyílt szemekkel, h. van még vki, aki rajtam kívül ilyen szinten odafigyel magára:) És meg is van az eredménye!

    Nekem is jókora szeletet elfoglal az életemből ez, amit néha jónak tartok, néha meg túlzásnak érzem, h. szinte központi a szerepe. (én is mérek, számolok, kalkulálok, jegyzetelek)

    Mozgás terén időnként futok, eddig 3 volt a héten+1 dvd-re torna, most Péntek Enikő, de millió féle van itthon, leginkább rá szoktam, vagy Rékára. Az Insanity is megvan, egyszer próbáltam belőle 20 percet, de nem nagyon ment, azóta nem vettem elő. Ezenkívül rengeteg séta, ma pl. több mint 10km, nagyon szeretek sétálni, de mozgás szempontjából hatékonytalannak érzem. Magamhoz képest ez csúcs hét, van, h. sajnos csak séta van...
    Te pedig egy hős vagy, h. a nem éppen light-os munkád mellé még ráveszed magad, akkor már szuper, tudom, csak addig kell eljutni vhogy.

    Paleó tetszik, bár néha megijedek attól, h. mi lesz, ha megunom, amiket eddig ettem, vagy télen szűkösebben lesznek gyümölcsök, meg aztán erre jó rákészülni. Nem is tudom, mi lesz velem holnap a Balcsi-parton, reggel sütöttem palacsintát, isteni lett, kár, h. már nincs rá energiám.
    Neked mi a kedvenced? És volt nagyon félresikerült próbálkozás?

    jaj, úgy csacsognék, de muszáj aludni mennem. Azért még jövök a napokban, ha nem bánod:)

    Jó éjt, jó 7végét,
    Ildi

    VálaszTörlés