Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én világ életemben menzás voltam, és imádtam a menzai gyümölcslevest. Na, ez most véletlenül nagyon hasonlóra sikeredett :)
Amit használtam:
- az összes (bio) cserkóm, ami csak volt (60 szem, mert számoltam ám, miközben magoztam ;)
- 1 db zöld alma (mert ez volt itthon)
- víz
- folyékony édesítő
- őrölt fahéj (mert rudam nincs itthon)
- szegfűszeg (egész)
- pár csepp citromlé
- kókuszsűrítmény
Így készült:
- Kimagoztam a cseresznyét, az almát kicsumáztam, meghámoztam, daraboltam, lábosba tettem.
- Leöntöttem annyi vízzel, hogy 3-4 adag leves kijöjjön belőle.
- Felforraltam.
- Beletettem pár csepp édesítőt (elhasználom, ha már van, amúgy kevés eritritet tennék bele).
- Jött a fahéj és a szegfűszeg.
- Lekapcsoltam a lángot, félretettem a levest.
- Amikor kicsit kihült, hozzácsepegtettem egy picike citrom felének a levét.
- Éjszakára hűtőbe került a leves.
- Tálaláskor egy löttyintés (kb 1 ek) kókuszsűrítményt kevertem bele.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése