2013. június 24., hétfő

Újra itthon

a kép illusztráció
 
Ahogy a mostani, a 6. etap előtt is éreztem, hogy sokminden más lesz most, a hazaút is más volt. Nagyon későn, délben jött értem a busz, de jól jöttünk, és este 7-re hazaértem. Végig szakadt az eső, már a Semmeringnél volt útlezárás, kis kerülő, volt baleset is az autópályán, de mákunk volt: nem zárták le az utat, egy kis stau után indulhattunk tovább.
A társaság nagyrészt ugyanaz minden utazás alkalmával, így kicsit már összeszoktunk a fél év alatt, amióta járok ki dolgozni, most is nagyon jól elvoltunk. Margit napoztunk is. Két Margitunk is van, az egyikük törkölyt, a másikuk gyümölcsöt hozott. Mármint tüzes víz formájában :)
A kajával szenvedtem: iszonyú éhes voltam egész úton. A szenyókáimat hamar megettem, és elfogyott a rágcsa, a répa is. Még Ausztriában megálltunk egy boltnál, mindenki éhes volt, vettek hát péksütiket. És istenbiza nagy volt a kísértés, hogy gyorsan felnyomjam egy kis tökmagos bucival a vércukromat. De nem tettem. Vettem sonkát meg egy banánt, és azt eszegettem, amíg csak tartott. Komolyan: büszke vagyok magamra.
Most pedig ettem két szelet Chedd*r sajtott pár szem fekete olivával. Más nincs is itthon. Majd holnap útba ejtem a boltot. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése