Mivel 2 napra készítettem, a következő alapanyagokat használtam:
- egy nagy üveges spárga (370 g körüli töltőtömeg)
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- Himalaj* só
- őrölt fekete bors
- kókuszzsír
- A hagymát megpucoltam, kevés kókuszzsíron megdinszteltem.
- Amikor majdnem készen volt, hozzádobtam a darabolt fokhagymát.
- Ráöntöttem a spárgát (lé nélkül), kicsit kevesgettem.
- Felöntöttem annyi vízzel, hogy ellepje.
- Felforraltam
- Sóztam, borsoztam.
- Leturmixoltam.
110 kcal, 5g F, 9g CH, 6g zsír
Szia, nem ertem, miert pontozod ki a himalaja so nevet? Az nem markanev, hanem egy fajta, mint pl a tengeri so. Vagy az eisberg salata is egy fajta.
VálaszTörlésNagyon jok a receptek, sokat segitenek nekem a menümben :-)
Szia Kata! Óvatosságból pontozok. :) Örülök, ha sikerül segítenem a receptekkel! :)
TörlésKöszi, az uj sütirecepteket nyaralas utan ki is probalom! Nagyon tetszenek!
VálaszTörlésÖrülök, hogy tetszenek :) És tényleg isteniek! A kókuszos olyan lágy és omlós, mint ama bizonyos hagyományos piskóta. Csak azt ugye nem megy megsütni, ez viszont pörfikt! :-)
Törlés