Fogalmam nincs, hogyan készül egy mag-kenyér. Így hát mentem az orrom után.
Amit használtam:
- 100 g natur napraforgó mag
- 100 g natur tökmag
- 50 g lenmag
- 4 tojás
- szódabikarbóna
- csöpp bors
- csöpp só (Himal*ja)
- csöpp oliva olaj
Ahogy készítettem:
- A magokat együtt kicsit apróbbra daráltam.
- Felvertem a tojást, sóztam, borsoztam, szódabikarbónáztam.
- Mindent összedolgoztam.
- Mivel kicsit hígnak éreztem, elhasználtam a maradék zabkorpámat: kábé 2 ek-nyit kevertem hozzá.
- A gázsütő 7-es fokozatán 30 percig sütöttem.
Őzgerincformád van. Abban is süthetsz kenyeret.
VálaszTörlésÜdv: Erika
Erika, igen, van őzgerincem, de az nagy volt ennyi tésztához. :-)
Törlés