2013. április 14., vasárnap

Napi tipp

Sokszor van úgy, hogy az embernek nincs kedve készíteni, főzni, sütni, akár már reggel.
Jó, ha van otthon tiszta alapanyokból készült, tartós harapnivaló.
Ez jól jöhet hirtelen helyzetekben, vagy utazáskor is: készen van, nem igényel hűtést, kis helyen elfér, dobozolható-csomagolható. Így nem érheti az embert meglepetés, és véletlenül sem kell beszaladni az első boltba holmi fehér-finomlisztes pékáruért vagy csupa műanyag fornettiért.
Nem mellékes, hogy gyerekek is ehetik, vihetik, de még buliba is tudom ajánlani.
Érdemes kikísérletezni azt a változatát, amit szeret az ember, és ami az összetevőiben is megfelel.

kép
kép

kép

Egy tipp: Boszi féle zabkeksz (liszt-, tojás-, cukormentes).
A receptet itt találod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése