2013. február 6., szerda

Rohanós délelőtt

Megreggeliztem. Isteni sonkát ettem, igazi, stájer biosonkát, amit ajándékba kaptam kint E. lányától, maga szerezte be a Bauernhofról. A zsíros részét nem eszem meg, mert nem szeretem. Levágtam, azt odaadom anyuéknak: szeretik is, meg főzéshez is jó.
 

 
Aztán pénzügyek, bank, időpont egyeztetés a volt melóhellyel (papírok, egyebek), időpont az autószerelőnél olajcserére, időpont a kozmetikusnál tisztításra (2011-ben voltam utoljára kozmetikában...), hazaszaladtam egyszer, megettem a tízórait, az öt darab zabkekszet (ez most bóóóti, de jövő héten nagy sütésbe szeretnék fogni, többek között a zabkeksz is szerepel a tervezett cuccosok között) az egy darab almával.
 

Aztán rohanás tovább: végigjártam a boltok akciós pultjait, régi szokásomhoz híven. Beszereztem egy jó meleg pulóvert, és a DM-ből egy rakás cuccot potom áron: hajvégápolótól kezdve hajfestéken át egészen a kivitelre tökéletesen megfelelő előcsomagolt zsömiig tényleg sok akciós cuccot kaptam. Néztem kabátot és csizmát is, de nem találtam megfelelőt. Aztán újra haza (jó nagy kerülővel: imááádok vezetni; majd sikeresen bevonzottam egy parkolóhelyet a bejárat mellett), kipakolás, ebéd: tonhalas tészta.
 


Megettem egyúttal az uzsonnámat is, az egy adag salátát. Ugyanis fél óra múlva rohanok tovább. Ez lesz a nap legkellemetlenebb része: fogorvos... A november óta sajgó fogamat kell rendbetetetnem, remélem, nem ilyen elhúzódós-visszajárogatós kezelgetés lesz belőle...
Még a zöldségesbe kell beugranom a dokitól hazafelé, ugyanis vacsorára kiötlöttem egy másfajta hamis rakott krumplit, mint amit a múltkor ettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése