2013. január 29., kedd

Felfedezés 2

Ma elszaladtam a postára, ahol nem volt képeslap (!!), és hazafelé beszaladtam a Billába. Ó, anyám, hogy mennyi minden finomságot és (számomra) újdonságot lehet kapni! :)
A lényeg: vannak laktózmentes cuccok, be is szereztem a képen is látható dolgokat. Így vacsorára van túróm, sőt arilepényt is süthetek, és ehetem fincsi túróval is akár! :)

6 megjegyzés:

  1. Mondtam :-))
    Mitgliedkartyat mindenkepp valtsd ki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kata, nagyon jó, hogy mondtad!!! :)
      A néninek van kártyája :)

      Törlés
  2. Itthon is vannak laktózmentes free cuccok, tele van velük a spar.:) De tény, kint annyival másabb és gusztusosabb dolgok vannak a férjem is felszokott nekem tankolni, amikor lejár a szezon és jön hazafele.:)

    VálaszTörlés
  3. Azert erdemes a sajat VorteilsClub Karte, mert pl. szülinapodra küldenek -10%-os utalvanyt, meg levelben is szoktak meg par konkret termekre vonatkozo kupont küldeni.
    A Billa sajat markas cuccai is isteniek, a sarga Billasra gondolok, a minösegük kivalo, aruk is jo, es most lattam egy uj vega termekcsaladot, egyböl eszembe jutottal:-)
    Vega Vita a neve.
    A Clever cuccokkal sincs semmi baj, de azok inkabb alapelelmiszerek, de a Clever Gouda pl. lazan ver egy-ket markas goudat, pont most teszteltem, volt itthon 3 fele gouda, es csak Schärdinger vette fel vele a versenyt.

    VálaszTörlés
  4. Hihi, en is belefutottam mar ebbe, kepeslap a Billaban, viszont belyeg csak a postan volt :-))

    VálaszTörlés