2012. augusztus 24., péntek

Pihenőnap

Ma pihenőnapom van. Mert tudom, hogy kell, hogy jót tesz.
 
 
Szakmai körökben rendesen összecsapnak a vélemények a pihenőidő szükséges avagy nem szükséges voltáról. Én megint csak a saját tapasztalaim alapján mondhatom: nekem jót tesz a pihinap, na nem mentálisan ;-) Ugyanis néha a falat tudnám kaparni ezeken a napokon, úgy érzem, nem teszek semmit magamért. Ez mondjuk főleg régebben volt így. Ma már tudom, hogy ezek a napok igenis telhetnek aktívan, lehet menni bicajozni, túrázni, vagy csak egy nagyot sétálni, esetleg valami laza kis RR-t nyomatni, és ugye egy csodásat lehet nyújtani is!
 
 
Hálás vagyok a testemnek, amiért engedte, hogy végignyomjak egy Insanityt, 2 kör sima Asylumot és egy kör napi dupla edzéses Asylumot. Hálás vagyok a testemnek, amiért hónapok óta nem voltam beteg. Hálás vagyok a testemnek, mert reagál az étkezésre és a fizikai terhelésre. Hálás vagyok neki az eredményekért és az alakuló hasikámért. Megérdemli, hogy pihenjen egy kicsit.
 
 
Ha tehetném, elmennék masszázsra, fodrászhoz, kozmetikushoz, manikűröshöz, pedikűrre. De így csak megbjútizom kicsit a bőrömet, szőrmentesítéssel, bőrradírral, krémezéssel. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése