2012. augusztus 17., péntek

Mai edzés


Sokaknak hülyeségnek tűnhet, meg pszichosz#rságnak, hogy állandóan motiválgatom magam edzés előtt, de tudjátok mit? Engem már nem érdekel. Most (amikor újrakezdtem az Asylumot a 3. körrel) jutottam el arra a szintre, hogy látok eredményeket, hogy igenis van értelme keményen edzeni és betartani a kaját. Innentől bevettem a Lesz#rom tablettát, és akinek nem tetszik, hogy végre tényleg elkezdtem alakulni, hogy nekem igenis fontos az edzés, hogy igenis tartom a kaját, az elmehet melegebb éghajlatra. Mert én most ezt megcsinálom. Talán az első ígéret lesz magamnak, amit keményen betartok. És azt is tudom, hogy ha ezt megcsinálom, ezt a megszerzett tudást és tapasztalatot (kitartás, mások véleményének, negatív hozzáállásának figyelmen kívül hagyása) az életem más területein is hasznosítani tudom. Elég volt a kifogásokból, nincs fáradt vagyok, jaj, ma nem aludtam, ó, olyan izomlázam van, mensizek éppen, á, csak egy szeletke sütit kóstoltam meg...

Megcsináltam a mai edzést, mindkettőt egyben. Hulla fáradtan álltam neki, és csak olyan 20-30 perc után lendültem igazán bele. De aztán csináltam. Nem mondom, hogy életem legfényeebb edzése volt, de Shaun is elmondja: csináld meg a tőled telhető legjobban. Azt tettem. Mert az Insanityt imádtam, de igazi változást nem hozott, pár centi minuszt csak. Aztán az EAP (www.edzesmester.com) alatt kezdtem ráérezni, mi az az edzésintenzitás. Az Asylum első köre sem volt látványos, de a 2. után elkezdődött valami. Sok zsír lement, és a karom és a hátam (ahol már nem volt zsír) csodaszépen elkezdett izmosodni. A hasamon is látszott már változás. Kisebbek lettek a kapaszkodóim, és sokkal erősebb lettem. De itt, a 3. körben azt hiszem, elkezdődött a csoda, számomra legalábbis az. Kilóban nem hatalmas a változás (tavaly nyár óta 5), de centikben hihetetlen. És ez most hatalmas energiát ad a továbbiakhoz. Azt hiszem, most jött el az az igazi "kattanás", amiről sokan beszélnek. És igenis büszke vagyok magamra, a kitarásomra!

6 megjegyzés:

  1. Büszke is lehetsz magadra Mea!!! Egyszerűen szuper vagy és hihetetlenül motiváló!
    Ha ez valakinek nem tetszik, az csinálja utánad...
    De küldheted hozzám is!
    Remek meleg éghajlati útirányaim vannak!
    :-)))) Szép napot Neked!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!! :))
    Rendben, küldöm az esetleges alanyokat a Melegebb Éghajlatú Utazási Irodádba! :))
    Neked is nagyon szép délutánt! :)

    VálaszTörlés
  3. Büszke lehetsz magadra igazán! És igen, addig összeszorított foggal, de ki kell bírni amíg igazán elkezdesz úgy kinézni ahogy szeretnél. És utána is, de addig mindenképpen fontos a napi motiváció. Meg az, hogy tudom, hogy ennek működnie kell, és fog is, csak kitartás. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó vagy Timi, nekem is küldhetnél ebből a tablettából :) Nekem te adtál most nagyon sok motivációt, mindig olvasgatlak, nincs olyan, hogy nem, és hatásodra én is írkálok már :) És tartom a napi edzést is :) Köszönöm!!! És további kitartást neked és hajrá :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi Viki! Örülök neked! (A kaját, ha megszervezed, minden oké lesz!) :)))

    VálaszTörlés