A baldachint a tűző nap elleni védekezésre szerkesztettem méretes teraszomra. A növényeim sem bánják.
Sokszor elhangzik, hogy ha már eszel valamit, az legyen értékes, legyen lehetőleg bio. Na jó, de honnan tudhatom, hogy amire ráírták, az tényleg az is? Nem a genetikáig visszamenőleg, de ha magam termesztem a növényt, akkor biztosan tudhatom, hogy műtrágyázott-e, permetezett-e, kényszerérett-e. Tavasszal gondoltam egyet: kipróbálom. A teraszon, 3. emeleten, balkonládában. Amint a képeken is látszik, a növénykéim nagyon jól érzik magukat. Kétféle paradicsom, paprika, petrezselyem, és kelbimbó (ami eddig inkább karalábénak néz ki :)). Egy-két hét, és beérik az első termés. Igazi, saját, boszibio zöldségek. A baldachinos kiskertemből. :)
De jópofa! :) Egyszer majd én is szeretnék valami hasonlót :)
VálaszTörlésKöszönöm Évi! :) És hajrá! :)
Törlésszuper!nagyon tetszik!
VálaszTörlésKöszönöm Anikó! Örülök, hogy tetszik! :)
VálaszTörlés