2017. augusztus 24., csütörtök

Csütörtök: 24=24?

Hajnali 5-kor keltem, hogy negyed 6-kor indulhassak a mocorgóra. Meg is csináltam. Tegnap este már összeírtam, miket kell még megtennem, hogy negyed 8-kor indulhassak dolgozni. Minden megvolt, mégis kevés volt az idő, majdnem fél 8-as lett az indulás. Teszt nap volt ez: ha reggel van egy egyórás edzés, odaérek-e dolgozni 8-ra. Hát oda, de csisszre. Itt egy cicás kép lenne. A suli udvarán találtam egy cicát, szelíd volt, le is fotóztam. Aztán a fotó nincs a gépen...

Munkából tovább autóztam, anyuékhoz.

És megint pakkot kaptam, itt is köszönöm.


Este 9-re értem haza. Most pedig már este 10. Mondogatom egy ideje, hogy képtelenség, hogy az én 24 órám ugyanannyi 24 óra, mint másoké, mert egyszerűen kevés, nem férek bele... No mindegy, majd kitalálok valamit.

Sok üzenetet kapok és sokan kértek receptet, információt privátban is. Nagyon kevés időm van internetezni, de folyamatosan válaszolgatok. Remélem, hogy ha beleszoktam az új munkába, akkor már valamennyivel lazíthatok a gyeplőn, és sikerül egy nem ilyen feszes beosztás szerint élnem, mint mostanság. De egy darabig még kénytelen vagyok szigorúnak lennem magammal, hogy minden időben meglegyen. A türelmeteket megköszönöm.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése