2017. június 21., szerda

Szerda

kép: sabonhomeblog

Kábé így érzem magam. 😊Na persze csak azután, hogy vihar volt, esett némi eső, de hűvösebb lett, nem tűz a nap, nincs kánikula, végre lehet levegőt venni. 😊 Ki is használtam a lehetőséget: kitártam minden tárhatót és főztem vacsorát, sütöttem kenyeret és egy új sütit, lottó szeletet. 😊 Irtó finom, azt hiszem, ha holnap is lesz vihar, sütök még egy adagot. 😊


Reggel edzőteremben kezdtem 6-kor. Nem szeretek órára felkelni, de rögtön eszembe jut: edzeni megyek, és már jön is a mosoly a számra a belső mosoly mellé. Ez volt az első B, azaz alsótest nap a teremben és nagyon élveztem. 😊 Levezetésnek még rátettem egy kis biciklit és futást. Hát rendesen elfáradtam. 😊 A teremben ugye vannak hatalmas tükrök. A kitörést és a guggolást ott csináltam, és azért még laikus szemmel is látszik, látom, mikor vagyok ferde, mikor nem párhuzamos a lábfej, mikor nem egyenes a hátam. Tényleg kell ez az első hónap bevezetőnek, átmozgatónak, és hogy megtanuljam helyesen végezni a gyakorlatokat. Meg hogy megjegyezzem, megtanuljam, mi hol van. Pl. a lábhajlító gépet vagy öt percig kerestem. 😃 A kitöréshez 2 db 5 kg-os súlyt akartam használni, elég ahhoz, hogy figyeljem a testtartásomat közben. Csakhogy nem találtam. Gondoltam: hát biztos nincs is, így fogtam két 10 kilósat. A 3. körnél láttam, hogy van még egy állvány, azon vannak a pici súlyok. Most már ezt is tudom. 😊 Egyébként nagyon tetszik ez a terem dolog, majd az étkezéseimet kell kicsit megvariálnom, de ahogy az edzéshez, úgy ehhez is kérek segítséget.


Ma J. kolleganőm elvitt a kertjébe. Régen láttam ennyire fantasztikusan gyönyörű kertet! És kaptam kincseket (ld. a képen). A hatalmas csokor fűszernövényt frissiben összeaprítottam itthon, egy részéből készült a vacsora.
R: 2 vajas-paprikás kenyér, keto tea, némi málna
E: (munkahelyen) habos tojáskrém, kenyér, saláta, marék mandula

És ettem még 4 (khm) szeletet a sütiből, hát mindet be tudnám falni, annyira eszmelétlenül finom! (Recept holnap.)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése