2016. március 20., vasárnap

Szombat

Étel

Mozgás

R: 2 vajas-paprikás saját kenyér, keto kávé

Reggel: 3.5 km futás (magas térdemelés intervallumokkal)

E: sajtos (csicseriborsó) tészta

 

V: mogyoró

 




Amikor múlt héten hazajöttem, beírtam erre a hétre a naptáramba, hogy "2016/1. hét keto". Aztán volt ez mindenféle, csak nem ketogén. Általában jól vagyok, de vannak nehéz pillanataim-óráim. Amikor megy belül a harc. És amikor képtelen vagyok meggyőzni magam arról, hogy ilyenkor nem kell marékszámra magamba tömnöm a sós mogyit (más nasi nincs itthon). Mert hogy nem megoldás semmire. Sőt pattanásos és fényes arcú leszek tőle, fáj a hasam... Elő-előjön ez az érzelmi evés, amit főleg délután-estefelé nehéz kontrollálnom.

A tészta tudatos választás volt, a tejföl laktózmentes, de okozott tüneteket. Finom volt a sajtos tészta. Na jó, a sajt volt finom. Maga a kaja olyan kettes. Szóval nem érte meg.

Este ránéztem a heti étkezési-, edzésnaplómra és ráálltam a mérlegre. Mindhárom tevékenység után nagy szemeket meresztettem. Egyedül a mozgás volt rendben. Aztán odamentem a tükörhöz és nagyon röviden a szemembe néztem és megbeszéltem magammal, hogy abszolút semmi katasztrófa nem történt, viszont, ha így folytatom továbbra is, akkor három hónap múlva sipítozva veszem majd fel a bikinit a Duna-parton. Nem történt ezután sem semmi különös: öt perc alatt összedobtam egy kaja- és edzéstervet már vasárnaptól. (Ilyenkor jön jól a 2011 óta vezetett kaja- és mozgásnapló.) A többi fejben dől el (legyen bármennyire is elcsépelt ez a mondat).


Facebook oldal: Boszorkánykonyha

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper vagy! :) Így kell ezt! Megyek is futni, ahelyett, hogy itt b***om a monitort... :D Puszi Fótról: Anett

    VálaszTörlés