2015. október 22., csütörtök

Indiai zöldség ragu 2

Indiai zöldség ragu 1 itt

Az elsőben több alapanyag volt, ez egy egyszerűbb, gyorsabb, de szintén nagyon finom ragu.



Hozzávalók (1 adaghoz):

# 1 db krumpli # 1 közepes fej vöröshagyma # 2-3 ek olívaolaj # 2-3 ek bab (konzerv) # 3 db brokkoli rózsa (fagyasztott) # fűszerek: garam masala, csípős curry por, só, bors, natúr vegeta

Elkészítés (15 perc):

# A krumplit megpucolom, feldarabolom, nagy lángon, fedő alatt főzni kezdem.
# Egy serpenyőbe öntöm az olívaolajat, rákockázom a hagymát, közepes lángon pirítani kezdem. Közben ráteszem a babot, a brokkolit (még fagyottan), a fűszereket. 
# A krumplit megnézem, puha-e: ha még nem teljesen, akkor már jó, leöntöm a vizét, a krumpli megy a serpenyőbe.
# Felöntöm kis vízzel (max 1 dl), nagy lángon, kevergetve és kóstolgatva (ha valamelyik fűszer még kell bele, ekkor teszem bele) készre főzöm.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése