2015. szeptember 6., vasárnap

Szombat, vasárnap (Mo. 14/6-7.)

SZOMBAT



Mozgás:  ZWOW #3


Reggeli:


Ebéd:


Vacsora:


VASÁRNAP

Ez egy érdekes nap lett. Ketogénnek indult. Aztán elutaztam anyuékhoz, ahol érik a barack (is), ettem pár szemet. Így paleo-ketogén lett az étrend. Ebédre csupa jó dolog volt, a tortám is keto volt, de aztán jött a körte. Így már paleó volt a kaja. Estére pedig befigyelt az ajándék konyakmeggy. No, ez már "hagyományos" étkezés. Úgyhogy ma bemutattam a Boszi "negatív törzsfejlődését" ;)



















Mivel a hajammal most kísérletezem (majd írok róla, ha lesz eredménye), nem "hajaztunk". Viszont anyu nagyon ügyesen ért a lábak kisebb-nagyobb "hibáihoz", így átment kicsit pedikűrösbe. 

Aztán a fél kertet is összeszedte nekem, rengeteg zöldséget (gyümölcsöt, kész kaját...) kaptam.

Viszont -habár nem akarom túlbonyolítani az étkezéseimet- valamit kell magammal kezdenem e téren, mert néha rendesen elszalad velem a ló. A terv a fejemben megvan. Jó lenne, ha ezt "rendelésként" leadhatnám, valaki elkészítené és tálalná nekem legalább néhány napig. És elmosogatna. Jó, jó, álmodozni szabad, ugye? :)

Kiütött a konyakmeggy rendesen. Nem az alkoholtartalma, hanem az a fránya cukor. Puff... Nekem ez -ennyire hosszú, cukor nélkül töltött idő után- tényleg méreg.

Oké, ennyit mára, késő van, irány az ágy...

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése