2014. november 11., kedd

Kedd (Ausztria 14/2.)

R: csokikrém
E: borsos-fokhagymás pulyka, párolt zöldség, saláta (A húsnál 1 ek kókuszzsír, a salátán tökmagolaj.)
V: rántotta (3 tojás, 1 ek kókuszzsír), saláta (endívia, lilahagyma, só, tökmagolaj), 1/3 avokádó, kolbász.
Edzés (reggel):
Bemelegítés
MELL
- fekve-nyomás (5x15)
- tárogatás (5x15)
(a gyakorlatok közti szünetekben hasazás)
Nyújtás
Plusz mozgás: fél óra séta.

Azt mondják, úgy szép az élet, ha zajlik. Ezek szerint az életem mostanában nem szép, hanem egyenesen gyönyörű!A minap tettem ki a Boszikonyha Face oldalára a fenti két képet. Az első mondanivalójával tisztában vagyok, a másodikét még gyakorolnom kell. És érdekes: pontosan erre rezonáltak a mai történések a munkahelyemen. S., a munkaadóm felhívott a szobámba, becsukta az ajtót és -aminek nagyon örültem- őszintén, nyíltan, normális hangnemben elmondta, miben nem elégedettek velem a testvérei (!). Meghallgattam, konstatáltam és rákérdeztem, pontosan mik akkor a mostani elvárások, mert hogy eddig az eddigi elvárásoknak tettem eleget. Megkaptam az új utasításokat és attól a perctől kezdve azok szerint dolgozom (megjegyzem: ezek a korábbiak szöges ellentétei és semmi közük az ápoláshoz). Tudom, hogy majd így sem lesz jó, viszont tudom azt is, mi áll ennek a hátterében. Két éve vagyok már itt, ismerem a családot ennyire.

Szóval a nem kissé kusza magánéletem, a szétszedett személyiségem mellé az eddig viszonylagosan bizto(nságo)snak látszó munkahely sem biztos pont már. De már tudom, hogy minden történés csak egy jel, ami segíteni akar. Ez a mai is nagy valószínűséggel arra terel, hogy MAGAMBAN kell megtalálnom azt a bizonyos biztos pontot, a biztonságot, mert körülöttem mindig minden változik, változott és változni is fog. Ha pedig mégsem erre utal, hamarosan ki fog derül, mi az üzenete.Szép felhők voltak Márton napon, s habár libát nem ettünk, gyújtottunk mécsest a bejárati ajtó előtt.

Szépen látszott a fénye a konyha ablakból.


E. nincs jól, nagyon nincs. Az eddiginél is többet vagyok mellette, gyakorlatilag egész nap szüksége van rám a legapróbb dolgokban is. Így előre elnézést kérek, ha nem válaszolok hamar a megjegyzésekre, FB oldalas üzenetekre, privát mailekre.

Facebook oldalBoszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése