Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2014. november 11., kedd
Borsos-fokhagymás pulykamell
A pulykamellet hosszú, vékony csíkokra szeleteltem.
Egy serpenyőbe 1 ek kókuszzsírt tettem, felforrósítottam.
Ebbe került a hús.
Megsóztam, fehéredésig sütöttem.
Közben megpucoltam 2 gerezd fokhagymát.
Amikor a hús fehéredésig átsült, megborsoztam.
Mielőtt kezdett volna pirosra sülni, rádobtam az apróra darabolt fokhagymát.
Addig sütöttem még kevergetve, hogy a fokhagyma ne égjen meg.
Zöldséggel, salátával tálaltam.
Facebook oldal: Boszorkánykonyha
Címkék:
cukormentes,
ebéd,
gluténmentes,
hús,
ketogén,
ketogén étrend,
lisztmentes,
paleo,
pulyka,
recept,
tejmentes
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése