2014. szeptember 4., csütörtök

Csütörtök (Mo. 14/4.)

Reggel: 5 km futás :)

Reggeli: kávé, vitaminok.

Ebéd: cigánypecsenye, sült cukkini.

Vacsora: sali, máj, gyros.

Este mozi: Sin City- Ölni tudnál érte. 

A filmet G. választotta, csak a címét tudtam. Amikor kezdődött és kiírták a 18-as karikát, dobtam volna egy hátast, ha nem ülök, ugyanis meglehetősen érzéken lelkem nehezen viseli a borzalmakat, a szörnyektől iszonyatosan félek és nagyon sokáig utána még rémálmaim vannak. De bele is csaptak a lecsóba, már az első kockákon folyt a vér. Viszont a legelső képtől kezdve irtó érdekes volt, hogy a film fekete-fehér, és mindez 3D-ben... Olyan meglepően nagyszerű megoldás ez, hogy elterelte a figyelmemet a vérről. Ami egyébként majdnem végig fehér színű volt. Színek elvétve akadtak: az elején a nők egy-egy részlete kapott színt: a haj vagy a szem, a rúzs. A közepén egy zsaru vére, és a legvégén az egyik kulcsszereplőé (aki végül életben marad és meseszerűen legyőzi a gonoszt).

A történet több szálon fut, majd a végére egybe forr. 


Az egész olyan volt, mintha egy 3D-s képregényben élne az ember. Roppant érdekes. Gyerekeknek tényleg nem ajánlom, mert végig ömlik a vér és rengeteg a gyilkosság, a kegyetlenség, de felnőttként érdekes volt a sztori, de főleg a fekete-fehér + 3D megoldás.

A szereplőgárda se kutya, és a végén még feltűnik Lady Gaga is. Amellett, hogy magyar színész is játszott a filmben.


Lassan négy éve már, hogy nem tévézek. Az előző albérletemben nem is volt készülék. Amíg G-nál voltam, ott volt a hiperszuper tévé, azt se néztem. A mostani albérletben van kettő is, de nem nézem. Moziba menni viszont imádok :)




2 megjegyzés:

  1. Már nem is reggelizel? :( Jézusom! Nem tudom mikor fogsz végre ráébredni mit művelsz a testeddel? Eddig mintaszerűen étkeztél, mostanában meg koplalsz. Ez előbb-utóbb megbosszulja magát, akármennyire is tiltakozol, és nem akarod belátni, hogy mekkorát hibázol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bárhogy ettem eddigi életemben, a reggeli volt az, amit simán ki tudtam volna hagyni. Nem vagyok éhes reggelente, ha eszem is, minimum jó egy órával felkelés után.

      Törlés