"Jó étvágyam van, többet eszem, mint a társaságom legtöbb tagja.
Reggeli: 2-3 lágy tojás vagy szalonnás rántotta és kávé üresen.
Ebéd:natúr főtt és/vagy sült (roston is) húsok, csirke, marha, disznó, liba, birka, stb.,
Minél inkább legelő állatok húsát választom (marha, birka, bárány, kecske).
Lacipecsenyésnél sült vagy főtt húsok, sült szalonna. Máshol pörkölt, amiből kieszem a húst (a szaftot nem), paleo debreceni, paleo angol szalonna.
Hal (például sült hekk, amiről lehántom a panírt, amivel együtt lejön a bőre is, és a gyönyörű fehér húst eszem), de néha roston lazac is (de drága),
ha kevés volt pár (vagy több, akár 4-5) tojásból rántotta sok (liba)zsíron, kenyérszalonnával.
Étteremben olyan választok, amiben van natúr hús, például steak, vagy hal.
Ha a társaságomban van, aki megeszi a köretet, akkor azzal kérem, ha nincs vállalkozó, akkor anélkül. Olyan is van, hogy ilyenkor a garnírungot nem számítják fel(!).
Megbízható helyen, ahol biztos, hogy húsból és csontból főzik a húslevest, eszem ilyent, néha kis(?) erős paprikát teszek bele.
Halászlét is szoktam enni (sajnos ritkán), de csípősen. A tejet nem szeretem, de az ikrát igen.
Vacsora: Mint az ebéd.
Éjszaka is eszem, ha éhes vagyok lefekvés előtt. Tojás (rántotta) a leggyakoribb, vagy valami maradék, amire kedvem szottyan.
Akkor eszem, amikor éhes vagyok.
Ivás: Csapvíz vagy ásványvíz, és kávé. Ritkán tea, többnyire gyümölcstea (például erdei szamóca)."
(Forrás: Roóz PÉter)
PÉter, köszönöm, hogy megoszthattam!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése