2014. február 26., szerda

122. nap

A mai reggel is úgy kezdődött, hogy összepakoltam/dobozoltam a napi kaját. Igazán megéri ez a pár perc időbefektetés: egész nap nincs rá gondom, nem kell szeletelni, hámozni, pakolni, bárhova vihető, hamar előkapható a hűtőből. 


Reggeli: palacsinta, tea.


Tízórai: 2 kiwi.

Ebéd: hatalmas saláta és 1 gombóc töltött káposzta.



Uzsonna1: 2 répa, 10 szem mandula.


Uzsonna2: 125g laktózmentes túró, 70g növényi joghurt, 1 adag fehérjepor. Ezt sütés közben kanalaztam el.


Mert hogy sütöttem 2 adag szezámos-lenmagos kenyeret, egy kakaós piskótát, és K-nak egy müzlis-vaníliás sütit.




Vacsora: 1 gombóc töltött káposzta.


 +1: 1 adag fehérjeturmix.

Hétvégén jön a húgom és a két gyerkőce, nagy részben egyeztettünk már. Fontos a pontos menü, mert M. cukorbeteg, így meghatározott időben kell meghatározott mennyiségű szénhidrátot bevinnie, és napi x-szer kell vércukor szintet mérnie és beadnia az inzulint. Izgul a húgom is, én is, amióta M. tavaly júniusban beteg lett, még nem voltak el ilyen messze otthonról. Az albérlet még március 3-ig az enyém, így ott fognak aludni, ott lesz a reggeli is, holnap előkészítem, ami nincs még ott és bevásárolok M-nak. És mivel hétvégén nem lesz rá idő, ma már bepakoltam mindent, amit csak tudtam, az osztrák csomagba, a kenyér is megsütve, holnap beszerzem még, amire szükségem lesz.

A lakásban szinte minden a helyén, a fejem tele a sok új infóval, mármint annak megjegyzésével, mi hol van. A mosógép irtó jó dolog (3 évig kézzel mostam), a mosogatógépről nem is beszélve. :)

Ma is egész nap talpon voltam, volt még lépcsőzés is, de holnaptól újra edzés. Mert a nyár közeleg. No nem, mintha elkeserítő lenne a helyzetem. De mégis szeretném megtenni magamért, amit megtehetek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése