2014. február 24., hétfő

120. nap

Most kicsit kuszák a napjaim: az albérletből a cuccaim áthozva az új helyre, csak a hétvégi vendégvárós dolgok vannak még ott; az új helyen sok dolog még nincs a helyére pakolva, hiszen egy eddig egy személyes teljes háztartásból most egy két személyes lett, az én teljes háztartásommal; sok dolgot (főleg, amiből kettő van, vagy amire előre láthatóan egyelőre nem lesz szükségünk) anyuékhoz utaztattunk a padlásra, megőrzésre; viszont mivel jövő hétfőn már megyek vissza Ausztriába, fejben már oda is készülnöm kell, mert hétvégén erre nem lesz időm. Edzés napok óta nem volt, mozgás viszont rendesen, és meg is lepődöm magamon, mennyire fáradt vagyok. Mintha naponta lefutottam volna múlt héten a maratont...

Még sok a doboz, de a legtöbb már üres. :)

Tudom, hogy ez - a kuszaság - egy teljesen normális dolog, ha az ember elköltözik. Két, eddig sokáig egyedül élő emberke egyszerre csak egy közös lakásban találja magát, szerintem természetes, hogy el kell telnie egy kis időnek ahhoz, hogy minden szépen összehangolódjon.

A kicsikéim még pihennek.

Arra is fantasztikus egy költözés, hogy kiderüljön, mennyire sok olyan dolga van az embernek, amit csak úgy megtart, amit évek óta csak tárol, ami csak úgy van, amit még sosem használt, amit nem dob ki, mert X. Y-tól kapta... Most kegyetlen leszek, és a héten még egyszer átnézem az összes holmimat, ami csak átkerült az új helyre, és keménykezű leszek a nosztalgikus énemmel: kikerül minden, amire nincs szükségem. Ugyanis embertelenül sok a kacatom, a lakás viszont nem nagy. Még a költözés előtt az albérletben sok mindent kidobtam, elajándékoztam, de még mindig vannak cuccok, amik ugyanerre a sorsra jutnak.

A tárcsák még becsomagolva.

Viszont tudom azt is, hogy edzés nélkül, hiába lépcsőzök rengeteget, nem jutok közelebb a célomhoz. De az is igaz, hogy legalább tartom a kajatervemet, a második "ásványi anyag és nyomelem töltős" hetemen, amikor is sok a gyümölcs. A múlt heti húsmentesség után a héten már van napi egy húsos/halas étkezés, továbbra is sok a gyümölcs, a zöldség.

A világítótornyaim még itt-ott.

Az edzést ráadásul majd ügyesen kell szerveznem, mert azért 3. emeleten vagyunk, körbe és alattunk-fölöttünk szomszédokkal, és itt laminált padló van, nem szőnyeg, mint az albérletben volt; K-t se szeretném zavarni, meg a szomszédságot sem. A konyhában kő a padlóburkolat, itt lehet halkabban edzeni, viszont a súlyzókkal ha csak egy pici galiba történik, összetöröm a padlót, és azt nagyon nem szeretném. Mivel én korán kelő vagyok, K. nem, az aerobok simán mehetnek majd reggel, van park is a közelben, járda és kerékpárút végig mindenfelé. Most csak itt agyalgatok ám magamban, majd mindenre meglesz a jó megoldás is :)

K. ma valahogy ráérzett az edzéssel kapcsolatos gondolataimra, megkérdezte: "Tornázni nem akarsz?" :)

Örülök, hogy itt vagyok, és nem hagyom, hogy a szívemben napok óta úszkáló kis vattacukor-buborékocskák elpárologjanak azért, mert mindent túlagonizálok. :)

Ma volt az első teljes napom itt. Még mindig volt lépcsőzés, az albérleti tárolóból is minden átkerült ide, már csak a bicajom árválkodik túl. Volt apróság beszerzés a városban, pakolás a lakásban, de mindezek előtt reggel összekészítettem a napi elemózsiámat, hogy utána történjék bármi, csak meg kelljen fogni a dobozokat és enni, avagy vinni. A pakolódás közben még reggel elkészült a sült hús is.Reggeli: palacsinta. 2 tojás, 2 ek darált mandula összekever, kókuszzsíron kisüt. 2 db lesz, ennek a tápértéke: 296 kcal, 18g F, 3g CH, 22g zsír.Tízórai: 2 kiwi.


 Ebéd: zöldségleves.


Uzsonna1: 1 narancs, 10 szem mandula.


Uzsonna2: sajt, paprika.


Vacsora: sült csirke (csirkemell, himalája só, őrölt fekete bors, kurkuma, natur sült csirke fűszer), saláta.Egész nap nagyon fájt a fejem, az az egyszer a szememen kifolyni akaró, máskor az agyamból a koponyámon áttüremkedni óhajtó hasogatás. Halogattam a fájdalomcsillapítót, inkább vizet ittam, teát, majd vacsi után K-val elmentünk egy órát sétálni a Duna esti partjára, de nem segített. Így kénytelen voltam bevenni egy algoflexet, hogy majd tudjak aludni...

Sokan írtatok, a blogon is megjegyzést, privátban is. Igyekszem mindenkinek hamar válaszolni. Kicsit össze kell kapnom magam ;)

+1: fehérjeturmix.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése