2013. november 17., vasárnap

Belső csend (Gyűjtemény)

1. "Reggel, mielőtt kinyitjuk a szemünket, állítsuk be az agyunkat arra, hogy ma egész nap jó dolgok történnek majd velünk. Mondjuk végig magunkban ezt a rövid szöveget:..." itt
 
2. "Fontos lenne az egyensúlyt megtalálnod, amikor nem tud kibillenteni egy-egy lehangoló szó, egy kellemetlen esemény, illetve ha mégis, akkor újból hamar és könnyen visszabillennél, megtalálnád a középpontodat."
(Ara Rauch)
 
3. CSAK MA LÉGY BOLDOG itt

4. A betegség egy hibás gondolat itt

5. Video Popper Pétertől itt és itt

6. Mennyire fontosak az élet kellékei? Video itt

7. Video az életbátorságról itt

8. A rezgésekről itt

9. Minden betegségünk okozója a stressz. Video Bagdy Emőkétől itt

10. Miért érdemes meditálni? Video itt

11.


12.
"Ne várd senkitől, hogy "boldoggá tegyen". Amíg lelked állapota másoktól függ, lehetnek ugyan jó perceid is néha, de maga az a tény, hogy függő helyzetben vagy, örökös remegést is jelent: "Jaj, mi lesz, ha elhagy?" "Ha megharagszik rám?" "Mi lesz?!"
Légy önmagad mestere. Tanulj meg dolgozni örömmel a lelkeden - és tanuld meg minden körülmények között szeretni önmagadat.
Tapasztalni fogod, hogy egy barátságos embernek sok barátja van. S egy erőshöz sokan akarnak tartozni, és egy vidám, jó humorú ember társaságát keresik."
- Müller Péter -
 

13. KI MINEK GONDOL, AZ VAGYOK ANNAK... itt
14. A Titok Video itt

15. Vizualizálás itt

16.
"Szeretettel tekintek vissza a múltra, és kész vagyok a régi tapasztalatokból okulni.
Nincs jó vagy rossz, helyes vagy helytelen.
A múlt lezárult, végérvényesen.
Számomra csak a jelen létezik."
 
 (Louise L. Hay)
 

17. Egységtudat video itt

18. "Azt várni, hogy a holnap vagy a holnapután megváltja a jelenedet, hamis reménység és önbecsapás..." itt

19.
kép
 
‎"A környezetünk arra felel, amit magunkból kisugárzunk.
Belső változás nélkül külső megváltás nem fog jönni."
 
 (Popper Péter)

20. A Titok neked. Video itt

21.

22. Légy önmagad itt

23. Regina Brett, a cleevlandi Plain Delaer 90 éves újságírója írta... itt


24.
"Azáltal, hogy őszinte hálát érzel, mielőtt még megkaptad volna azt, amire vágysz, automatikusan létrejön egy kép a fejedben, amely azt tükrözi, mintha már megkaptad volna az adott dolgot, és ettől úgy is érzed magad, mintha már megkaptad volna. Ha sikerül fenntartanod magadban ezt a képet és érzést, varázslatos módon magadhoz vonzod vágyad tárgyát. Azt nem tudhatod, hogyan, és nem is a te dolgod kitalálni. Azt sem akarod bebiztosítani, hogy a gravitáció a földön tartson, mielőtt sétálni indulnál, ugye? Egyszerűen bízol benne, és tudod, hogy ez az erő szilárdan megtart majd. Ugyanígy kell bíznod most is, és tudnod kell, hogy ha hálás vagy azért, amit akarsz, akkor varázslatosan magadhoz is vonzod. Hiszen ez az Univerzum törvénye."
 
  (Rhonda Byrne)
 
"Azáltal, hogy őszinte hálát érzel, mielőtt még megkaptad volna azt, amire vágysz, automatikusan létrejön egy kép a fejedben, amely azt tükrözi, mintha már megkaptad volna az adott dolgot, és ettől úgy is érzed magad, mintha már megkaptad volna. Ha sikerül fenntartanod magadban ezt a képet és érzést, varázslatos módon magadhoz vonzod vágyad tárgyát. Azt nem tudhatod, hogyan, és nem is a te dolgod kitalálni. Azt sem akarod bebiztosítani, hogy a gravitáció a földön tartson, mielőtt sétálni indulnál, ugye? Egyszerűen bízol benne, és tudod, hogy ez az erő szilárdan megtart majd. Ugyanígy kell bíznod most is, és tudnod kell, hogy ha hálás vagy azért, amit akarsz, akkor varázslatosan magadhoz is vonzod. Hiszen ez az Univerzum törvénye."  (Rhonda Byrne)

25. Pszichofitnesz. Video Bagdy Emőkétől itt

26. Flow 1 itt, Flow 2 itt, 3 itt, 4 itt, 5 itt

27. "Az élet színes, olyan, mint a tarka szivárvány. Benned is ezerféle szín van, ezerféle lehetőséggel..." itt

28. "Drága Én!

Ahhoz, hogy minden számodra jó legyen, még sokat kell tanulnod. Ezért most leírom Neked, mikre figyelj az utad során!..." itt

29.
"Ha egyelőre nem is tudunk változtatni a sorsunkon, a jelen pillanatban pozitív hozzáállást alakíthatunk ki magunkban sorsunk iránt. Aztán kinyílik ez az ajtócska, és hirtelen megállapítjuk, hogy nyitott kapuk vannak ott, ahol korábban falakat sejtettünk."
 
(Kurt Tepperwein)
 



 
30.
"Ahelyett, hogy folyton-folyvást lázasan csinálunk valamit, hagyni kellene, hogy a dolgok történjenek a világgal és velünk. Be kellene engednünk az életünkbe a véletlent és a szabadságot, s hagyni a világot, hogy teremtse önmagát. Meg kellene tanulnunk újra egyszerűen csak lenni, létezni. Tanulnunk kellene a játszó gyerek mély áhítatából és békességéből."
 
(Hankiss Elemér)
 



Fénykép: "Ahelyett, hogy folyton-folyvást lázasan csinálunk valamit, hagyni kellene, hogy a dolgok történjenek a világgal és velünk. Be kellene engednünk az életünkbe a véletlent és a szabadságot, s hagyni a világot, hogy teremtse önmagát. Meg kellene tanulnunk újra egyszerűen csak lenni, létezni. Tanulnunk kellene a játszó gyerek mély áhítatából és békességéből." (Hankiss Elemér)
 

 


 




 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése