2013. június 20., csütörtök

Gyors spenótfőzelék



  • A fagyasztott spenótot lábosba tettem.
  • Leöntöttem annyi tejjel, hogy félig ellepje. (Kivételesen szójatejet használtam, amit még soha életemben. De a tehéntejet nem fogyasztom már 2 hónapja, és nem volt se kókusztej, se mandulatej a boltban. Így ez most egy kivételes alkalom. Ha otthon készíteném, kókusztejet használnék.)
  • Megsóztam.
  • Addig főztem (nagyon hamar megy), amíg a spenót felolvadt és átmelegedett.
  • Hozzáütöttem egy tojást, kevergettem addig, amíg a toji szilárd lett.
  • Sajttal és sült csirkével tálaltam.
(Paleo info: a sajt kompromisszum, a szójatermék helyett mandula- avagy kókusztej ildomos!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése