Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2013. május 29., szerda
Marokkói gombás csirke
(Két főre)
250 g csirkemell filét apró és vékony szeletekre vágtam, olivaolajon sütni kezdtem. Közben megszórtam mexikói fűszerkeverékkel. Jól átsütöttem, majd hozzáadtam egy kis vizet és 500 g megpucolt, feldarabolt csiperke gombát. Addig főztem, amíg a gomba is megpuhult.
Tálaláskor megszórtam frissen aprított petrezselyemmel.
Címkék:
csirke,
ebéd,
gomba,
marokkói csirke,
paleo,
petrezselyem,
recept
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése