2013. május 5., vasárnap

Juharszirup kúra 6. nap

 1 . nap itt
2 . nap itt
3 . nap itt
4 . nap itt
5 . nap itt

 
 
A 6. kúranapnak is vége. :-)
 
Ha két-három héttel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy én, a nagy zabás, aki egy percet sem bír ki rágás nélkül, aki éhen akart halni ebéd UTÁN, majd hat napig nem eszik egy falatot sem, biztosan körberöhögöm. Csakhogy sajnos csak akkor jövök rá, hogy valamit tenni KELL, amikor már baj van. Megvártam hát, amíg elviselhetetlenül kiütéses leszek, és akkor szántam rá magam a méregtelenítésre.
 
Eddig talán az első nap volt a legnehezebb, de inkább a legfurcsább szót használnám. Mert nehéznek gyakorlatilag nem volt nehéz, és még csak éhes sem voltam. Nem kellett főzni, nem kellett készíteni naponta többször, nem mosogattam egész nap, csak reggel elkészítettem az italt, elmosogattam, és este elmostam az üvegcséimet. A 4. naptól hullámzó a dolog: a 4. napon nagyon jól voltam, az 5. napon kissé ingerült. Ma, a 6. napon megint nagyon jól voltam, a reggeli bágyadtság is hamar elmúlt.
 
 A félelmeim: hogy majd kínzom magam, rossz ízű lesz a kúraital, nem fogom kibírni, éhes leszek folyamatosan, nem lesz székletem, mert leáll az anyagcserém, ágyban fogok feküdni a gyengeségtől (...) mind elszálltak már az első napon.
 
Nagyon jól érzem magam, hihetetlen mennyiségű lerakódott salakanyag távozik a testemből, iszonyat jókat alszom, nem hulla fáradtan ébredek.
 
Jó kicsit jönni-menni, sétálni. Mohács amúgy is zöld város, ilyenkor, tavasszal, amikor minden virágzik, különösen csodaszép.
 
 
És végig tudom nézni, ahogy mások esznek mellettem. Azért mindent megszagolok, és mindennek marha jó illata van :)
 
 
Miközben én persze a kúraitalt kortyolgatom :-)

 
Hálásan köszönöm a sorsnak, hogy megtanított a kúra által például arra is, hogy sokkal többre vagyok képes, mint ahogy azt gondoltam magamról!
 

Elfogyasztott folyadék:
- a 2 liter kúraital
- 3-szor 1 liter víz 2-2-2 dl frissen facsart narancs-, citrom-, grapefruitlével ízesítve
- 1 liter víz.
És innen már megy a visszaszámlálás.
Még 4 nap.
Hajrá! :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése