2013. február 8., péntek

Bikini projekt 6

Hogy jól álljon a bikini, a motiváció mellett nem árt, ha az ember figyel az étkezésére és mozog. A mozgásról rettenet sok cikket elolvastam, őrült mennyiségű videót néztem meg, magam is sok dolgot kipróbáltam (Rubint Réka, futás, EAP, Insanity, Asylum, Les Mills Pump...). A mozgásról kegyetlen mennyiségű és minőségű anyagot találni a neten, a vélemények sok esetben megoszlanak. Amit én tapasztaltam: mozogni kell, mozogni érdemes és mozogni jó. Rám nagyon jó hatssal volt, legyen szó bármelyik mozgásformáról. Fegyelmezettebbé tesz, jobb időbeosztóvá; de határozottabb is lettem azóta, amióta rendszeresen mozgok, látom, tudom, hogy határozottan megéri, s isteni érzés, amikor az ember feszegeti a határait, aztán utána elmondhatja: megcsináltam.
A mozgásforma megválasztásáról még az edzők véleménye is különböző. Ha csak rájuk hallgattam volna, nem kezdek bele otthoni edzésbe, és még most is 79 kilós bálna volnék. Büszkén vállalom, hogy otthoni edzésekkel, munka mellett fogytam le 21 kilót.
Néha szembe kell menni a széllel, az árral szemben úszni ahhoz, hogy hogy az álmokból valóság legyen. Nekem most már csak alig van vissza valamennyi az álomsúly (57 kiló) eléréséig, viszont a körülményeim rendesen megváltoztak 2013. januárjában. Ahelyett, hogy feladnám, alkalmazkodom a körülményekhez. lassítottam kicsit a tempón, hiszan annak semmi értelme nem lenne, ha nyomatnám a napi 2 edzést a LMP-Asylum hybridből, de állandóan az órámat lesném, mert jaj, rögtön rohannom kell. Viszont az "egyszerűbb" edzésemet minimum heti 4-szer lenyomom, méghozzá úgy, mintha az életem múlna rajta. Hiszem, hogy így is (kalóriadeficittel) el fogom érni azt az 57-est.

Bikini projekt 5 itt
Bikini projekt 4 itt
Bikini projekt 3 itt
Bikini projekt 2 itt
Bikini projekt 1 itt
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése