2012. november 29., csütörtök

Reggeli és tízórai dobozolva

 
Nekem nagyon korai a reggel 7 előtti reggeli, így megfőztem, dobozoltam: 40 g zabkása 1 adag vaníliás fehérjeporral és 70 g meggyel.
A tízórai 2 pici saját készítésű müzliszelet és egy alma.
Háttérben 1 liter folyadék.

7 megjegyzés:

  1. Szia Timi:) Azt szeretném kérdezni tőled, hogy kb milyen ütemben fogysz? Előfordul hogy stagnálsz? Vagy hogy felfelé megy ahelyett hogy lefelé menne? (Mondjuk a nehéz napokon...?) Puszi: Viki (a BB csopiból, bár most kiléptem....):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Bizony, gyakran van stagnálás, de már nem foglalkozom vele, mert tudom, hogy előbb-utóbb meigint megy a fogyás. Mondjuk nekem minimális fogyás van vissza, és ezt nagyon nehéz lesz megcsinálni, de meglesz :) Felfelé nemigen megy, mert tényleg figyelek a kajára. Nekem a nehéz napokon sem igen megy felfelé, amióta eldöntöttem, hogy azok a napok ugyanolyanok, mint a többi. Fogyás szempontjából. (Miért léptél ki a BB-ből:)
      Pussz :)

      Törlés
    2. Értem. Én kb olyan 8 kilótól szeretnék megszabadulni, bár már 5-tel is nagyon boldog lennék:) Azért léptem ki, mert hajlamos vagyok nagyon rágörcsölni ezekre a dolgokra, és előfordul, hogy ha sokat olvasgatok ott, akkor elkezdek nyomást érezni, amiért másnak jobban megy, hasonlítgatom magam a többiek eredményeihez, ahelyett, hogy jókedvvel csinálnám a saját kis dolgomat:)

      Törlés
    3. Megértelek :) Régebben én is elkémpicsorodtam, ha valaki gyorsabban haladt mint én :) Idén fogytam le a majdnem 8 kilómat, 1.5 van kábé vissza, de rendesen megszenvedek vele :) De én is csinálom tovább, aztán egyszer csak majd meglesz az az álomsúly :)

      Törlés
    4. Az idén, az azt jelenti hogy január óta? Szóval ne keseredjek el ha fájdalmasan lassan megy lefelé? :D De már előtte fogytál többet, nem? Ha jól emlékszem.... Majd visszalépek a BB-be én is, kicsit később:) Jaaaaa, és sikerült már kiváltanod valamivel a tejtermékeket? Meg a fehérjét?

      Törlés
    5. Igen, január óta. Előtte 2 év alatt ment le kábé 12 kiló. És azért írtam, hogy minden esélyed megvan rá, hogy neked is sikerül!!! :) A tej/joghurt/sajtot laktózmentesre cseréltem, de a horror ára miatt sajnos nem lehet mindennap beterveznem... A túró az, ami nagyon hiányzik... A fehérje, ha napi 1-2 adag, vízzel, hatalmas gondot nem okoz, így ezt az adagot még bekebelezem, közben keresek más alternatívát :)

      Törlés
  2. Köszönöm a válaszokat:)puszi

    VálaszTörlés